in

Στοματικό και άντρας: Δύο λέξεις που συναντιούνται σπάνια, αλλά όταν βρεθούν…

Την συμπεριφορά των ανδρών και των γυναικών και την αντιμετώπιση που έχουν ως προς το στοματικό σεξ έρχεται να αναδείξει νέα έρευνα με τους επιστήμονες να διαπιστώνουν το χάσμα ανάμεσα στα δύο φύλα αναφορικά με την συχνότητα που ικανοποιούν με την συγκεκριμένη τεχνική τον σύντροφο τους.

Η έρευνα από το University of Toronto -που εστίασε κυρίως στο ετεροφυλόφιλο σεξ- με τον ευφάνταστο τίτλο «Was It Good For You Too?» μελέτησε τις διαφορές στα δύο φύλα όσον αφορά στις πρακτικές του στοματικού έρωτα και στο βαθμό απόλαυσης ανάμεσα σε φοιτητές πανεπιστημίων του Καναδά.

Διαφήμιση

Από την έρευνα προέκυψε ότι οι άνδρες είναι πολύ πιο πιθανό να απολαύσουν στοματικό σεξ από τις γυναίκες, χωρίς απαραίτητα να το κάνουν και οι ίδιοι με τη σειρά τους. Ειδικότερα, το 63% των ανδρών δήλωσαν πως τους έκαναν στοματικό έρωτα στην τελευταία τους ερωτική συνεύρεση, συγκριτικά με ένα 44% γυναικών που ανέφεραν αντίστοιχα την ίδια εμπειρία. Σε ποσοστό 59% οι γυναίκες είπαν πως το κάνουν στους σεξουαλικούς συντρόφους τους, με το ποσοστό των ανδρών εδώ να κυμαίνεται λίγο χαμηλότερα στο 52%.

Το πιο αξιοσημείωτο εύρημα όμως ήταν πως στην πραγματικότητα οι άντρες φέρονται να απολαμβάνουν το να κάνουν στοματικό έρωτα στις συντρόφους τους πολύ περισσότερο από όσο οι γυναίκες. Το 52% των ανδρών χαρακτήρισαν μάλιστα «απολαυστική» την αιδοιολειξία, σε αντίθεση με ένα αντίστοιχο 28% των γυναικών.

Γιατί λοιπόν, εφόσον δηλώνουν να το απολαμβάνουν τόσο, τελικά οι γυναίκες είναι εκείνες που επιδίδονται στο “σπορ” σε μεγαλύτερο βαθμό; Αν και πολλοί θα το απέδιδαν σε «εγωισμό» από πλευράς των ανδρών, τελικά φαίνεται να οφείλεται περισσότερο στις ίδιες τις γυναίκες και στο πόσο άνετα νιώθουν όταν τους κάνουν στοματικό έρωτα. Οι συγγραφείς της μελέτης υποστηρίζουν πως μια αιτία ίσως είναι πως οι γυναίκες έχουν άγχος για την υγιεινή τους στα γεννητικά τους όργανα.

«Οι γυναίκες δήλωσαν πως δεν ένιωθαν άνετα να τους κάνουν στοματικό έρωτα οι σύντροφοί τους αν δεν είχαν βγει μόλις από το ντους ή το μπάνιο, εξαιτίας συναισθημάτων ανασφάλειας για το πώς μυρίζουν. Αυτό με τη σειρά του τις αποσπούσε από το να εστιάσουν στην προσωπική τους ευχαρίστηση και τις άγχωνε πάρα πολύ όταν τους το έκαναν οι άντρες» αναφέρει η μελέτη.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Έκανε ποδήλατο και χτύπησε στη κοιλιά: Πένθος για τον 9χρονο Δημήτρη, «Τον πήγα νοσοκομείο όρθιο και τον πήρα σε κάσα»

Η Σοφία Βεργκάρα με λευκό μαγιό… καβαλάει το πλαστικό και σπάει καρδιές