in ,

Στη Μάνη η Ελισάβετ Σπανού που παράτησε το τραγούδι. Με τι ασχολείται σήμερα;

Η τραγουδίστρια Ελισάβετ Σπανού η οποία κατά δική της δήλωση έγινε περισσότερο γνωστή μέσα από τη σχέση της με τον Αντώνη Σρόιτερ τον παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ εδώ και κάποια χρόνια έχει εγκαταλείψει τελείως τη μουσική.

Ασχολείται με τη μεγάλη της αγάπη που είναι το μπλέξιμο και δουλεύει σε μία επιχείρηση από την οποία κατά την περίοδο της καραντίνας βρισκόταν σε αναστολή και αυτό την ζόρισε ιδιαίτερα. Έχει επίσης εργαστεί σε δημόσιες σχέσεις σε αρκετά καταστήματα εστίασης και κυρίως στην Κηφισιά

Διαφήμιση

Όσο για το τραγούδι το οποίο έχει εγκαταλείψει για περισσότερο από 5-6 χρόνια η Ελισάβετ Σπανού δηλώνει ότι δεν ήταν η αλήθεια ιδιαίτερα μάχιμη τα τελευταία χρόνια αλλά και δεν σκοπεύει να επανέλθει.

Τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στη Μάνη για διακοπές με στόχο να γεμίσει μπαταρίες και να επιστρέψει από φθινόπωρο γεμάτη ενέργεια σε όλες τις δραστηριότητές της!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Πάνος Βλάχος: Τα αμμόλουτρα του Πάνου Βλάχου για καλό σκοπό

Το πυροσβεστικό ελικόπτερο Erickson S – 64 και η σχέση του με την Ελλάδα