in

Hailey Bieber: Μετά την περιπέτεια της υγείας της, ποζάρει με εσώρουχα Victoria’s Secret και κολάζει με τις αναλογίες της

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το 25χρονο μοντέλο στο Instagram

Αν και πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι η Hailer Βieber αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα υγείας, το οποίο την οδήγησε, μάλιστα, στο νοσοκομείο, τώρα όχι μόνο σφύζει από ζωή, αλλά την Τρίτη 15/3 «ταρακούνησε» το Instagram, όταν δημοσίευσε υλικό από την επαγγελματική φωτογράφιση που έκανε για την διαφήμιση εσωρούχων της εταιρείας Victoria’s Secret.

Η 25χρονη καλλονή ποζάρει σε χωράφι, φορώντας ένα κίτρινο, δαντελένιο σετ εσωρούχων και ένα floral κιμονό, τα οποία -όπως αναφέρει η ίδια στη λεζάντα της ανάρτησής της- είναι από τη συλλογή Dream Angels της Victoria’s Secret.

Διαφήμιση

Έπειτα, εμφανίζεται χωρίς το κιμονό και εντυπωσιάζει με την ομορφιά της και το γυμνασμένο της κορμί. Με βλέμμα αθώο, κοιτά τον φωτογραφικό φακό, στέκεται με αυτοπεποίθηση και σκανδαλίζει τη φαντασία των ανδρών.

Σε μία άλλη καυτή φωτογραφία, η διάσημη Αμερικανίδα και σύζυγος του Justin Bieber ποζάρει με το μοντέλο Imaan Hammam, κρύβοντας τα επίμαχα σημεία του σώματός της με ένα ροζ, floral top, το οποίο μοιάζει με κορσέ και κολακεύει το στήθος της, και ασορτί στρινγκ.

Από την πλευρά της, η Imaan φορά ένα κλασικό αλλά σέξι σουτιέν και χαμηλόμεσο στρινγκ.

Σε μία άλλη λήψη, η Hailey Bieber ακουμπά την πλάτη της σε ένα δέντρο, ενώ φορά ένα μπλε, υπέροχο σουτιέν και ένα σκουρόχρωμο τζιν.

Την περασμένη εβδομάδα το παγκοσμίου φήμης μοντέλο νοσηλεύτηκε, μετά από μία «ιατρική έκτακτη ανάγκη». 

Το Σάββατο 12/3, η Hailey Bieber αποκάλυψε, μέσω ενός κειμένου το οποίο δημοσιεύτηκε στα social media, ότι είχε εμφανίσει «συμπτώματα που μοιάζουν με εγκεφαλικό» λόγω θρόμβου αίματος στον εγκέφαλό της. «Το πρωί της Πέμπτης, έτρωγα πρωινό με τον σύζυγό μου, όταν άρχισα να έχω συμπτώματα εγκεφαλικού και μεταφέρθηκα στο νοσοκομείο. Διαπίστωσαν ότι είχα έναν πολύ μικρό θρόμβο αίματος στον εγκέφαλό μου, ο οποίος προκάλεσε μία μικρή έλλειψη οξυγόνου, αλλά το σώμα μου το είχε περάσει από μόνο του και ανάρρωσα πλήρως μέσα σε λίγες ώρες» εξήγησε.

Ακόμη, ανέφερε ότι βρίσκεται πλέον στο σπίτι της και αναρρώνει. «Αν και αυτή ήταν σίγουρα μία από τις πιο τρομακτικές στιγμές που έχω περάσει ποτέ, είμαι σπίτι τώρα και τα πάω καλά. Είμαι ευγνώμων σε όλους τους καταπληκτικούς γιατρούς και νοσοκόμες που με φρόντισαν! Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές, το ενδιαφέρον σας και για όλη την υποστήριξη και την αγάπη» τόνισε.

Όπως αναφέρει η DailyMail.com, η Ηailey Bieber υποβλήθηκε σε εξετάσεις για να βρεθεί η προέλευση του θρόμβου στον εγκέφαλό της.

Οι γιατροί ανησυχούσαν ότι τα συμπτώματά της μπορεί να σχετίζονταν με τον COVID-19, καθώς ο σύζυγός της, Justin Βieber, ταλαιπωρήθηκε πρόσφατα εξαιτίας του ιού. Ωστόσο, τώρα αισθάνεται καλά και έχει αναρρώσει πλήρως.

Αν και η 25χρονη καλλονή έχει βγει τώρα από το νοσοκομείο, δεν είναι σαφές εάν τα συμπτώματα  έχουν υποχωρήσει τελείως. Πηγές αναφέρουν ότι αναρρώνει γρήγορα, αλλά οι γιατροί εξακολουθούν να ψάχνουν την αιτία του θρόμβου.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Ελευθερία Ελευθερίου: Οι σέξι φωτογραφίες μπροστά στον καθρέφτη του σπιτιού της

Καμίλα Καμπέγιο: Έκανε πάρτι γενεθλίων και μόνο που δεν το γύρισαν σε ομαδικό. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ντοκουμέντα. Η φωτογραφία μιλάει