in

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Την Τετάρτη στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης

«Έσφαλε, αλλά δεν είναι το τέρας που παρουσιάζεται» υποστηρίζουν οι συγγενείς του παρουσιαστή

Η πρώτη δίκη του Στάθη Παναγιωτόπουλου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου, με τον ίδιο να κάθεται στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης. Η επερχόμενη δίκη αφορά την υπόθεση της 30χρονης, η οποία ανακάλυψε ότι φωτογραφίες της έχουν δημοσιευτεί σε πορνογραφικό site.

Η κάμερα του «Πρωινού» απαθανάτισε την Κυριακή 6/2 τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και την σύζυγό του να επιβαίνουν στο κάμπριο αυτοκίνητό τους. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του ΑΝΤ1, παρά τις βαριές κατηγορίες εις βάρους του και τη δίκη του που θα τελεστεί σε δύο εικοσιτετράωρα, ο παρουσιαστής ζει μία άκρως φυσιολογική ζωή, Δεν κρύβεται, βγαίνει σε εστιατόρια και καφέ, συναντά τους φίλους του. Μάλιστα, καθώς το ραδιόφωνο και η τηλεόραση αποτελούν μάλλον παρελθόν για εκείνον, αναζητά νέο επάγγελμα, ενώ παράλληλα διατηρεί το μαγαζί του στην Αλόννησο, το οποίο σχεδιάζει να ανοίξει για τη φετινή σεζόν το Πάσχα.

Εντύπωση προκαλεί πώς γίνεται η σύζυγός του να παραμένει στο πλευρό του, αφού ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν σεβάστηκε πρώην συντρόφους τους, αναρτώντας προσωπικές τους στιγμές σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου. Προφανώς η εν λόγω γυναίκα αποδέχεται τις πράξεις του. Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι αν γνώριζε για τη δράση του δημοφιλούς παρουσιαστή, πριν αυτή δει το φως της δημοσιότητας.

Διαφήμιση

Όπως τόνισε το πρωί της Δευτέρας 7/2  η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινοπώρου στο «Πρωινό», ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είναι αισιόδοξος για τη δίκη του και θεωρεί ότι τον ευνοεί που τον τελευταίο μήνα η υπόθεσή του δεν πρωταγωνιστούσε στα μέσα ενημέρωσης.

Ταυτόχρονα, το οικογενειακό του περιβάλλον τον στηρίζει, με τους περισσότερους συγγενείς του να υποστηρίζουν: «Εντάξει, έσφαλε, αλλά δεν είναι το τέρας που παρουσιάζεται». 

Τι δήλωσε στο «Πρωινό» η δικηγόρος της 30χρονης-θυματος, Σταυρούλα-Αντιγόνη Πριλή 

«Η εντολέας μου περιμένει πάρα πολύ καιρό την εκδίκαση της υπόθεσής της και τη δικαίωσή της -όσο μπορεί να δικαιωθεί-, μετά από αυτό το διασυρμό που έχει υποστεί, ο οποίος δυστυχώς δεν επανορθώνεται με κανέναν τρόπο και ούτε περιορίζεται από τη στιγμή που κυκλοφορούν ακόμα στο διαδίκτυο βίντεο και φωτογραφίες της» τόνισε αρχικά.

Ερωτηθείσα αν την Τετάρτη 9/2 εκείνη και η 30χρονη αναμένουν απλώς να οριστεί νέα ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσης, η κ. Σταυρούλα- Αντιγόνη Πριλή απάντησε: «Αυτό θα το κρίνει Πλημμελειοδικείο, οπότε θα το μάθουμε τότε. Κανείς δεν το γνωρίζει αυτή τη στιγμή».

Τέλος, η δικηγόρος τόνισε ότι η 30χρονη θα παραστεί στη δίκη στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης και δεν θέλει να καταγραφεί από τις κάμερες τόσο κατά την είσοδο και έξοδό της από το κτίριο όσο και κατά την παραμονή της σε αυτό.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ΑΝΤ1:

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Τζένη Μπαλατσινού : Με casual chic εμφάνιση στο κέντρο της Αθήνας

Emma Roberts: Ποζάρει με σέξι ροζ μπικίνι, γιορτάζοντας την ελευθερία της