in

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτές είναι οι φωτογραφίες στο κρεβάτι που παίζει με το… γατάκι της

κατερινα λιολιου


Η Κατερίνα Λιόλιου έκλεισε μία συμφωνία με με τον Γιάννη Βαρδή ο οποίος και της εμπιστεύτηκε να τραγουδήσει ένα τραγούδι του πατέρα του Αντώνη Βαρδή το οποίο τραγούδησε πρώτος ο Γιάννης Πάριος.

Με μία ανάρτηση στο instagram ανακοίνωσε τα ευχάριστα και συγκεκριμένα η Κατερίνα Λιόλιου έγραψε:

Ήταν κάτι που το περίμενα πολύ και ανυπομονούσα να το μοιραστώ μαζί σας! Ιδιαίτερη τιμή και συγκίνηση για εμένα να ερμηνεύω ένα τραγούδι που έγραψε ο σπουδαίος Αντώνης Βαρδής και έντυσε με την φωνή του ο ένας και μοναδικός Γιάννης Πάριος σε στίχους του ξεχωριστού Βασίλη Γιαννόπουλου!
Εύχομαι να σταθώ αντάξια των προσδοκιών!

Διαφήμιση

Και ενώ η ανακοίνωση της Κατερίνας Λιόλιου ήταν σημαντική οι περισσότεροι μπαίνοντας στο instagram της όπου και έγινε η δημοσίευση , εστιάζουν στις προηγούμενες δημοσιεύσεις όπου η Κατερίνα Λιόλιου ξαπλωμένη στο κρεβάτι παίζει με το γατάκι της.

Οι φωτογραφίες αυτές έγιναν viral, κέρδισαν χιλιάδες likes και μάλλον περισσότεροι σχολίασαν το κρεβάτι της Κατερίνας Λιόλιου παρά την ανακοίνωση ότι θα ερμηνεύσει ένα τραγούδι του Αντώνη Βαρδή.

Δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε. Ο σχολιασμός όπως πάντα είναι ελεύθερος

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Γουάντα Νάρα: Αυτές είναι οι ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ φωτογραφίες. Έτσι ξεμυάλισε το Μάουρο Ικάρντι

Καμίλα Καμπέγιο: Τα ΠΡΟΣΤΥΧΑ τα ασπρα τα εσώρουχά της ΔΙΕΛΥΣΑΝ το Instagram