in

Τα χρυσά γυαλιά ηλίου του Justin Bieber βρήκε ελληνάρας σερβιτόρος σε σουσαδικο στη Μήλο

Τα χρυσά γυαλιά ηλίου που φορούσε ο Justin Bieber ξέχασε κατά την αναχώρηση του από γνωστό σουσαδικο στη Μήλο που πήγε με τη γυναίκα του για φαγητό.

Ο Justin Bieber που κάνει διακοπές στο Αιγαίο πέλαγος με την σύζυγό του και είναι ξετρελαμένος με το Αιγαίο και τις ελληνικές γεύσεις χθες προτίμησε σούσι.

Αφού ενημερώθηκε για τη μοναδική επιλογή που είχε στο νησί της Μήλου και την Πολλώνια έκλεισαν τραπέζι και ζήτησαν την ιδιωτικότητά τους. Οι υπεύθυνοι του καταστήματος φρόντισαν ώστε ο γνωστός τραγουδιστής να απολαύσει το φαγητό του χωρίς να ενοχλείται από τους παρευρισκόμενους και πρόσφεραν τις καλύτερες γεύσεις τους!

Διαφήμιση

Το ζευγάρι αφού έφαγε, άφησε και ικανοποιητικό μπουρμπουάρ ενώ έδωσε και τα συγχαρητήριά του στον σεφ του καταστήματος ενώ ο Τζάστιν φεύγοντας ξέχασε τα γυαλιά ηλίου που φορούσε.

Και δεν μιλάμε για ένα ζευγάρι γυαλιά του εμπορίου αλλά για ένα ζευγάρι με χρυσό σκελετό τα οποία είναι Custom για τον Justin Bieber.

Ο σερβιτόρος του καταστήματος που τα βρήκε ενημέρωσε τον υπεύθυνο ασφαλείας που έκανε την κράτηση για το ζευγάρι και τα γυαλιά επέστρεψαν στον Star. Ο σερβιτόρος Ντίνος έγινε διάσημος αφού έβγαλε και μία selfie με τον Justin Bieber την οποία και τράβηξε η γυναίκα του

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Στεφανία Καρρά

Αγαπώ τα ταξίδια, το διάβασμα και το καλό φαγητό. Στο Kool απο την πρώτη μέρα Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Μετάλλαξη Δέλτα: Κολλάς σε 10 δευτερόλεπτα αρκει και μόνο να…

Game of chefs: Αυτοί είναι οι 3 κριτές στο νέο ριάλιτι μαγειρικής του Ant1