in

Eurovision 2022: Έτσι σχολίασε η Σία Κοσιώνη την ομοιότητά της με την εκπρόσωπο της Κύπρου

Δες τη χιουμοριστική ανάρτηση της δημοσιογράφου στο Instagram

Το Σάββατο 14/5 θα πραγματοποιηθεί ο Μεγάλος Τελικός της Eurovision, ο οποίος φέτος θα διεξαχθεί στην σκηνή του Pala Olimpico του Τορίνο της Ιταλίας, εκεί όπου έχουν ήδη γίνει ο Α’ και Β΄ Ημιτελικός. Το βράδυ της Πέμπτης 12/5, πραγματοποιήθηκε ο Β’ Ημιτελικός, όπου 10 χώρες κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό του μουσικού διαγωνισμού και το Twitter πήρε φωτιά για την απίστευτη ομοιότητα της 30χρονης εκπροσώπου της Σουηδίας, Cornelia Jakobs, με τη Σία Κοσιώνη!

Cornelia Jakobs

Δες την εμφάνιση της Cornelia Jakobs στο Β’ Ημιτελικό του 66ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision:

Από την πλευρά της, η αγαπημένη παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, θέλοντας να τρολάρει τον εαυτό της και όσα έγραψαν οι χρήστες του Twitter, το μεσημέρι της Παρασκευής 13/5 δημοσίευσε μία φωτογραφία της όμορφης τραγουδίστριας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και σημείωσε με χιούμορ: «Παιδιά, θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό!».

Διαφήμιση

Δεκάδες followers του έχουν σχολιάσει τη χιουμοριστικό post της Σίας Κοσιώνη. «Περιμένουμε επιστροφή με το χρυσό ❤️Σία❤️!! 😂😂😂», «Κι έσπασα το κεφάλι μου να βρω ποια μου θυμίζει👍😂😂😂», «Κι εγώ χθες τα’ χασα!😂», «Τελικά δεν το είπα μόνο εγώ;;;;😂😂😂😂😂» είναι μερικά από τα σχόλια που έχει συγκεντρώσει η ανάρτησή της, με την Λάουρα Νάργες να γράφει χαρακτηριστικά: «Ε μα! 😂👏❤️».

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Viral Βίντεο: ΠΡΕΠΕΙ ΑΝ ΤΟ ΔΕΙΣ. Η Ελένη Πετρουλάκη με ολόσωμο μαγιό τεντώνεται στη σεζλόνγκ και προκαλεί ταραχές

Λευτέρης Πανταζής: Ο λόγος που είπε «όχι» στην πρόταση που δέχτηκε για το Asia Express και το τραγούδι που αφιερώνει σε όλα τα «μωρά»