in

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Πως να φορέσετε το δερμάτινο παντελόνι

Το δερμάτινο παντελόνι αποτελεί κορυφαία τάση στην μόδα αυτή την εποχή, ενώ παράλληλα είναι ένα διαχρονικής αξίας κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις και μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας. Αρκεί μόνο να δημιουργήσετε τον κατάλληλο συνδυασμό ρούχων και αξεσουάρ για την αντίστοιχη εμφάνιση.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή το έχει προτιμήσει σε διάφορες εξόδους της και είναι πάντα υπέροχη. Πρόσφατα, ανέβασε φωτογραφία στο Instagram με ένα μαύρο στενό δερμάτινο παντελόνι. Τόλμησε να κάνει ένα total leather look, με ασορτί δερμάτινη αμάνικη μπλούζα και μια ζώνη στη μέση.

Διαφήμιση

Σε μια προηγούμενη εμφάνιση, η Τσιμτσιλή προτίμησε ένα ψηλόμεσο δερμάτινο παντελόνι και για να δώσει λίγο χρώμα στο σύνολο, το συνδύασε με μια φούξια κοντομάνικη μπλούζα.

Μπορεί το μαύρο δερμάτινο παντελόνι να είναι η κορυφαία επιλογή, υπάρχουν ωστόσο ένα σωρό ακόμη χρώματα που μπορούν να δημιουργήσουν εξίσου εντυπωσιακά σύνολα. Είναι το ρούχο που μπορεί να δημιουργήσει ένα ροκ σύνολο, καθώς φορώντας το μπορείτε να συνθέσετε υπέροχα κομψά και θηλυκά look, που θα σας κάνουν να μαγνητίσετε όλα τα βλέμματα.

Για τις πρωινές σας βόλτες ή το γραφείο μπορείτε να δημιουργήσετε πολλά υπέροχα σύνολα με ένα δερμάτινο παντελόνι. Συνδυάστε το με οποιοδήποτε μπλουζάκι ή πουλόβερ, όπως η Τσιμτσιλή ή με ένα λευκό πουκάμισο και σακάκι, για πιο business look.

Αν πάλι σκέφτεστε πως να συνδυάσετε το δερμάτινο παντελόνι για μια βραδινή έξοδο, τότε βασικός στόχος θα πρέπει να είναι η δημιουργία ενός πιο εντυπωσιακού συνόλου. Σε αυτή τη περίπτωση, επιλέξτε να συνδυάσετε το κολάν με ένα αέρινο ή εφαρμοστό μπλουζάκι, καθώς και κάποιο με λεπτομέρειες δαντέλας, για να δώσετε μια πιο ρομαντική όψη στο σύνολο σας.

 

 

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Ελένη Φουρέιρα: Εντυπωσιάζει με πολύχρωμο, ριγέ σύνολο

Μαρία Ηλιάκη: Χάζευε ερωτευμένο ζευγάρι σε εστιατόριο και στέλνει το δικό της μήνυμα για την αγάπη