in

Kendall Jenner: Εμφανίστηκε με νέο φλογερό χρώμα στα μαλλιά

kendall jenner red hair

H Kendall Jenner έκανε την μεγάλη αλλαγή!

Στις 24 Φεβρουαρίου, η Jenner περπάτησε στην επίδειξη μόδας της Prada στο Μιλάνο με ένα oversize μπλε puffer παλτό με φτερωτές λεπτομέρειες στους ώμους και μια ασημί διχτυωτή φούστα. Για να ολοκληρώσει την εμφάνισή της, ο hair colorist Matt Rez έβαψε τα μαλλιά της Jenner σε ένα ζεστό, χάλκινο κόκκινο, που μπορεί να είναι η απόλυτη κίνηση, με το καλοκαίρι να είναι προ των πυλών.

kendall jenner

Διαφήμιση

Με την πρώτη ματιά, φαίνεται ότι μπορεί να τόλμησε ένα δραματικό pixie, αλλά μετά από μια πιο προσεκτική εξέταση των φωτογραφιών που δημοσίευσε η κομμώτρια Jenna Perry, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι τα μαλλιά της Jenner είναι μαζεμένα σε έναν κομψό κότσο.

Καθώς το Διαδίκτυο αρχίζει να αντιδρά στη μεταμόρφωση, είναι αυτονόητο ότι είναι μια σημαντική στιγμή για την Jenner. Η έμφυτη δύναμη του κόκκινου έχει αποδειχθεί ότι καθόρισε την καριέρα για πολλά supermodels, όπως η Karen Elson και η Linda Evangelista.

Η Jenner δεν έχει σχολιάσει πόσο καιρό σκοπεύει να διατηρήσει το νέο της κόκκινο χτένισμα ή εάν έχει άλλα διασκεδαστικά χρώματα που θέλει να δοκιμάσει στο μέλλον. Εμείς θα απολαύσουμε το χρώμα για όσο διαρκεί.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση
menegaki

Ελένη Μενεγάκη: Η σατέν φούστα που πρέπει να προσθέσετε στην γκαρνταρόμπα σας

Μαρία Κορινθίου: Την ώρα που γίνεται πόλεμος στην Ουκρανία, η ηθοποιός περνά το δικό της μήνυμα για τη ζωή, την ανθρώπινη σκέψη και ψυχή