in

Kim Kardashian: 5 κομψά σύνολα για να αντιγράψετε στην εγκυμοσύνη σας

Αν και η Rihanna μας έχει δώσει άψογα looks εγκυμοσύνης τον τελευταίο καιρό, σίγουρα δεν είναι ευκολοφόρετα και πρακτικά για την καθημερινή ζωή. Για αυτό το λόγο στρέψαμε το βλέμμα μας προς την Kim Kardashian, η οποία δίνει έμπνευση στις soon to be μανούλες.

Το να είστε κομψή στην εγκυμοσύνη δεν είναι τόσο δύσκολο, αρκεί να συμφιλιωθείτε με τις αλλαγές που συμβαίνουν στο σώμα σας και να είστε διατεθειμένες να τις αναδείξετε! Όσο η κοιλίτσα μεγαλώνει, δεν χρειάζεται να απαρνηθείτε ότι βρίσκετε στη ντουλάπα σας.

1. Midi φόρεμα

Διαφήμιση

Αν προβληματίζεστε για το τι να φορέσετε σε μια επίσημη εκδήλωση ή σε μια χαλαρή έξοδο, το ανάλαφρο midi φόρεμα είναι η ιδανική λύση. Είναι άνετο, άκρως elegant και κολακευτικό για την κοιλίτσα σας. Το midi μήκος στα φορέματα είναι τέλειο γιατί κάνει πιο επίσημο το look σας και νιώθετε πιο κομψές επιλέγοντας το.

2. Τζιν τζάκετ

Οι εναλλαγές της θερμοκρασίας μπορεί να γίνουν αρκετά ενοχλητικές, ειδικά μετά τον πέμπτο ή έκτο μήνα της εγκυμοσύνης. Το τζιν τζάκετ λοιπόν είναι η καλύτερη επιλογή για το φθινόπωρο και την άνοιξη. Ταιριάζει με φορέματα, φούστες, παντελόνια και φοριέται όλες τις ώρες της ημέρας.

3. Σακάκι με τζιν ή κολάν

Η επιτομή του κομψού στυλ, το μπλέιζερ, δημιουργεί super casual chic outfits, για να είστε έγκυος με στυλ. Ολοκληρώστε αυτά τα σύνολα με απλά T-shirts ή ανάλαφρες πουκαμίσες.

4. Το μονόχρωμο bodycon κοντό φόρεμα

Με ένα μονόχρωμο bodycon φόρεμα θα δείχνετε πάντα κομψή στην εγκυμοσύνη! Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο, αλλά και chic από ένα εφαρμοστό φόρεμα. Αγκαλιάζει τέλεια την κοιλίτσα σας, συνδυάζεται εύκολα με οποιοδήποτε πανωφόρι και ταιριάζει σε κάθε περίσταση.

5. Φόρεμα με δερμάτινο jacket

Ένας από τους πιο γνωστούς casual chic συνδυασμούς για εγκύους, που χαρίζει άνεση, θηλυκότητα και στυλ είναι το φόρεμα με leather jacket. Επιλέξτε ένα μακρύ printed φόρεμα εγκυμοσύνης, όπως αυτό της Kardashian και φορέστε το με ένα δερμάτινο jacket, δίνοντας πιο ροκ ύφος.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Dua Lipa: Στην ταινία «Argylle» μεταμορφώνεται σε… ξανθιά καλλονή

Kim Kardashian: Κ@λαράκια έξω. Φορά ολόσωμη φόρμα με ανοιχτό καβάλο και οι θαυμαστές της την χλευάζουν.