in ,

Γέννησε η Κατερίνα Στικούδη: Οι πρώτες φωτογραφίες

κατερινα στικουδη

Γέννησε η Κατερίνα το πρώτο της παιδί με πληροφορίες μόλις πριν από μισή ώρα σε ιδιωτικό μαιευτήριο.

Η Κατερίνα Στικούδη μπήκε στο μαιευτήριο το Σάββατο το βράδυ όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Κοκλώνης μέσα από το 4o live του J2US. Ο μικρός όμως ήρθε τελικά στον κόσμο σήμερα, μεσημέρι Κυριακής. Πριν μισή ώρα έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι, περίπου 4 κιλά.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μαμά και νεογέννητο χαίρουν άκρας υγείας.

Το ζευγάρι είναι ευτυχισμένο και απολαμβάνουν το θαύμα της γέννησης του παιδιού τους ενώ ο Βαγγέλης Σερίφης δεν σταματά να απαντά σε ευχές, τηλεφωνήματα και να κερνάει χαρούμενος.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί πριν από τέσσερα περίπου χρόνια σε χωριό στην Πέρδικα Θεσπρωτίας με το γλέντι να γίνεται στην κεντρική πλατεία με καλεσμένο όλο το χωριό.

Αν και η Κατερίνα Στικούδη δεν μοιράζεται στο instagram προσωπικές στιγμές σύντομα αναμένεται το ζευγάρι αυτήν την ιδιαίτερα ξεχωριστή και μοναδική στιγμή να κάνει μία εξαίρεση.

Είναι τόσο μεγάλη η αγάπη του κόσμου και το ενδιαφέρον, το βλέπουμε και εμείς εδώ από τα χτυπήματα που δέχονται τα άρθρα με την αναφορά στη γέννηση του παιδιού της Κατερίνας Στικούδη που σίγουρα θα ακολουθήσει μία ευχαριστήρια ανάρτηση του ζευγαριού μαζί με την πρώτη φωτογραφία έστω από το χεράκι ή το ποδαράκι του γιου τους

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

ΧΑΣΑΠΗΣ στην Κρήτη έστειλε στα επειγοντα πελάτη γιατί του φάνηκε ακριβό το κρέας

Λάουρα Νάργες Χρήστος Σαντικάι: Κουφέτα για το ζευγάρι