in

Βίκυ Χατζηβασιλείου Τεντώνεται στο σπίτι και ανεβάζει φωτογραφία στο Instagram

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου είναι Ελληνίδα παρουσιάστρια που επί χρόνια μέσα από τη συχνότητα του Alpha παρουσίαζε το Πάμε Πακέτο! Η εκπομπή κάποια στιγμή έπαψε, όταν δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιο με αποτέλεσμα η Βίκυ Χατζηβασιλείου να μεταφέρει το πακέτο στο open!

Εξαιτίας της πανδημίας η εκπομπή δεν μπόρεσε να προχωρήσει όπως ανέμεναν και τελικά σταμάτησε οριστικά.

Διαφήμιση

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου έχει επίσης και ένα website το οποίο έχει θέμα το life coaching την υγιεινή διατροφή στην αστρολογία και λοιπά.

Η ίδια ακολουθεί μία πορεία ζωής βασιζόμενη σε εναλλακτικούς τρόπους δράσης και επίσης τα προωθεί μέσω του website αλλά και του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου αγαπάει το Beach Volley και κάθε καλοκαίρι, ειδικά απο τη Χαλκιδική εμφανίζονται δεκάδες φωτογραφίες της τα social media και τα websites!

Της αρέσει η γυμναστική και γυμνάζεται καθημερινά. Είτε στο σπίτι είτε σε κάποιο γυμναστήριο πάντα θα βρει λίγο χρόνο να ξεκλέψει για να ασχοληθεί με το αγαπημένο της πιλάτες, τη γιόγκα, την αεροβική!

Σήμερα δημοσίευσε μία φωτογραφία μέσα από το σπίτι της και συγκεκριμένα να τεντώνεται σε μία πολυθρόνα φορώντας ένα μωβ κολάν. Είναι η φωτογραφία που σίγουρα θέλεις να δεις και για την οποία έγραψε σαν λεζάντα

Λοιπόν, ήρθε η ώρα να μάθεις όλη την αλήθεια! Για ένα γυμνασμένο κορμί, δεν χρειάζεται κόπο! Μόνο τρόπο! Εύκολα και γρήγορα!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Χαρτί Κουζίνας: Το κόλπο για τρελή οικονομία τώρα που λόγω της τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος ακρίβυνε πολύ

Joy Corrigan: Η φωτογραφία μόνο με τις μπότες της που έριξε το Instagram