in

Βρέθηκε η κατάλληλη στάση (ύπνου) για να μην κάνετε ρυτίδες!

Ο βραδινός ύπνος είναι απαραίτητος για την πνευματική και σωματική ξεκούραση του οργανισμού. Οι ειδικοί στο χώρο της αισθητικής τονίζουν πως οι βραδινές ώρες ύπνου είναι σωτήριες για την αναζωογόνηση της επιδερμίδας και αυτό αποδεικνύεται με έρευνες που έχουν δείξει πως κατά τις βραδινές ώρες γίνεται ανάπλαση επιδερμικών κύτταρων. Προσοχή όμως, γιατί μπορεί να κοιμάστε ώρες πολλές, αλλά η στάση που έχετε στον ύπνο σας να σας γερνάει!

Σίγουρα, δεν υπάρχει μαγική συνταγή για τις ρυτίδες. Υπάρχει όμως ένας τρόπος, για να τις αποφύγουμε κι αυτός έχει να κάνει με τον τρόπο ή μάλλον τη στάση που επιλέγουμε για να κοιμηθούμε

Συγκεκριμένα, οι δερματολόγοι υποστηρίζουν ότι ο ύπνος ανάσκελα βοηθά στην αποφυγή ρυτίδων.
Αυτή είναι μια θεωρία που έχει πρακτική εφαρμογή με αποτελέσματα και την έχουν πλέον υποστηρίξει και έμπειροι δερματολόγοι.

Διαφήμιση

Όταν κοιμάστε στο πλάι αυξάνονται οι ρυτίδες στο πηγούνι και στα μάγουλα, ενώ αν κοιμηθείτε μπρούμυτα, θα σχηματιστούν σιγά σιγά ρυτίδες στο μέτωπό σας.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Λίντσεϊ Πέλας: Προσπαθεί να χωρέσει τα πλούσια προσόντα της σε ένα τοσοδούλι μαγιό

Νικόλ Σέρζινγκερ: Φουσκώνει… από περηφάνια και βγάζει μάτι – φωτογραφία