in

Ο πα-τέρας που σκότωσε, τεμάχισε, έβρασε με ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ και ΠΑΤΑΤΕΣ και διασκόρπισε τα κομμάτια της Άννυ στην Αττική

Η δολοφονία της μικρής Άννυ είναι μέχρι στιγμή στην Ελλάδα το πιο φρικαλέο έγκλημα μέχρι τώρα

Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση της εξαφάνισης της 4χρονης Άννυ από την Βουλγαρία που είχε συγκινήσει όλη την Ελλάδα. Το κοριτσάκι εξαφανίστηκε σύμφωνα με την μητέρα στις 21 Απριλίου του 2015 στην Ομόνοια και δήλωσε την εξαφάνιση τρεις ημέρες αργότερα. Αμέσως οι αρχές κινητοποιήθηκαν, συλλαμβάνοντας και τους δύο γονείς.

Για μία εβδομάδα, οι συλληφθέντες έπεφταν συνεχώς σε αντιφάσεις ενώ λίγες ημέρες αργότερα βρέθηκαν κηλίδες αίματος στο υπόγειο διαμέρισμα που έμενε ο πατέρας. Τότε οι έρευνες στράφηκαν στο ενδεχόμενο της ανθρωποκτονίας.

Διαφήμιση

Ο πα-τέρας όχι μόνο σκότωσε το τετράχρονο κοριτσάκι αλλά το έγκλημα του είναι ακόμα πιο φρικαλέο και πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα.

Ο 27χρονος σκότωσε, τεμάχισε και έβρασε σε μία κατσαρόλα το κοριτσάκι. Μάλιστα, παραδέχτηκε ότι την έβρασε και έβαλε μέσα πατάτες και κρεμμύδια όπως επίσης και μπαχαρικά προκειμένου να φαίνεται σαν φαγητό όταν θα πεταχτεί στα σκουπίδια!

Κάποια από τα κομμάτια του πτώματος ο άνδρας τα πέταξε μέσα στη λεκάνη της τουαλέτας ενώ άλλα τα πέταξε σε κάδους της περιοχής όπου έμενε.

Ο 27χρονος δράστης, μετά το ειδεχθές έγκλημα, πούλησε την κούνια, το καρότσι και τα παιχνίδια του παιδιού σε Ρουμάνο, έναντι 55 ευρώ.

Στην αποκάλυψη του φριλακέου εγκλήματος, με θύμα την 4χρονη Άννυ από τη Βουλγαρία, σημαντικό ρόλο έπαιξε και η κατάθεση του Βούλγαρου φίλου, στον οποίο κάτι είχε πει ο Σάββας (ο βιολογικός πατέρας της μικρής), όταν πήγε στη Βουλγαρία.

Το μεγάλο ερωτηματικό ήταν αν η μάνα γνώριζε ότι ο πατέρας της τετράχρονης είχε προβεί σε αυτή την αποτρόπαια πράξη.

Ο παιδοκτόνος είπε στην αστυνομία πως σκότωσε την Άννυ επειδή η μητέρα της αγαπούσε περισσότερο το παιδί από εκείνον!

Οι Αρχές εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης και για την μητέρα της αδικοχαμένης μικρούλας κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας.

Η μητέρα αντιμετώπισε την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο, καθώς έλειπε για έναν ολόκληρο μήνα αφήνοντας στο παιδί της σε έναν άνθρωπο που ήταν μονίμως υπό την επήρεια σκληρών ναρκωτικών.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για την υπόθεση

Από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής εξιχνιάσθηκε ανθρωποκτονία 4χρονης αλλοδαπής υπηκόου Βουλγαρίας, η εξαφάνιση της οποίας είχε δηλωθεί την 24 Απριλίου 2015. Δράστης είναι 27χρονος αλλοδαπός υπήκοος Βουλγαρίας βιολογικός πατέρας του θύματος.

Όσο ήταν κρατούμενος στις φυλακές της Κέρκυρας ο δολοφόνος της Άννυ δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από συγκρατούμενους!

Το δικαστήριο επέβαλε ποινή ισόβιας κάθειρξης και επιπλέον ποινή φυλάκισης δύο ετών στον Στανισλάβ Μπακατσίεφ (ή Σάββα) ο οποίος κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοχρησία και περιύβριση νεκρού, καθώς ο κατηγορούμενος έχει παραδεχθεί πως τεμάχισε το κοριτσάκι, το πτώμα του οποίου δεν βρέθηκε ποτέ.

Η ποινή παρέμεινε ίδια και στο δεύτερο βαθμό!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Ειναι οριστικό: ΕΓΚΛΗΜΑ πριν από 430.000 χρόνια: ΤΕΛΙΚΑ ο δολοφόνος δεν θα βρεθεί πότε

Η Χάιντι Κλουμ ρατσίστρια; Το κράξιμο για τις φωτογραφίες που «ανέβασε» και προκάλεσε σάλο!