in ,

Δολοφονία στην Κρήτη: Νεκρή η Σταυρούλα γιατι δε τον ηθελε. ΠΙΣΩΠΛΑΤΗ εκτέλεση ο ΑΛΗΤΗΣ

Άλλη μία γυναικοκτονία στην Κρήτη αυτή τη φορά.

Η 47χρονη Σταυρούλα ιδιοκτήτρια καταστήματος Fish Spa πλήρωσε με τη ζωή της το ότι απλά δεν ήθελε έναν 49χρονο από το χωριό.Με μία καραμπίνα την πυροβόλησε πισώπλατα και της αφαίρεσε τη ζωή

Διαφήμιση

Κανείς δε μπορεί να πιστέψει πως η Σταυρούλα δεν είναι πια κοντά τους. Πως έτσι ξαφνικά, χωρίς καμία αιτία οπλίστηκε το χέρι του γείτονα της και της αφαίρεσε τη ζωή με κυνηγετική καραμπίνα.

Η 47χρονη από το Πάνορμο Ρεθύμνου είναι το 8ο θύμα γυναικοκτονίας στην Ελλάδα και το 2ο στην Κρήτη για το 2021.

Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής ήταν μία ήσυχη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών και δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα σε κανέναν. Μιλώντας στο cretapost, επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο Πάνορμο, ήταν κάθετοι στο ενδεχόμενο δράστης και θύμα να είχαν ερωτική σχέση, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζουν τους λόγους που όπλισαν το χέρι του 49χρονου.

Κάποιοι άλλοι ανέφεραν ότι ο 49χρονος την ήθελε ερωτικά όμως εκείνη τον είχε απορρίψει και αυτός ίσως να ήταν και ο λόγος του φονικού.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Βασίλειος Κωστέτσος: Έξαλλος με τις influencers στο instagram

Φωτιά στην Εύβοια: Θρίλερ με 5 αγνοούμενους στα Ελληνικά που έσβηναν φωτιές