in

Κατερίνα Καινούργιου: Ξεκαθαρίζει πως στηρίζει τους συνεργάτες της – «Έχω κάνει τα πάντα για να κρατήσω κόσμο»

Όσα δήλωσε on air η παρουσιάστρια του ALPHA

Μία τοποθέτηση σχετικά με το πώς αντιμετωπίζει τους συνεργάτες της θέλησε να κάνει το πρωί της Παρασκευής 6/5 η Κατερίνα Καινούργιου, μέσα από την εκπομπή της.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια επιβεβαίωσε πως ποτέ δεν έχει διώξει κανέναν συνεργάτη της, αντιθέτως έχει προσπαθήσει να κρατήσει άτομα. Έκανε, δε, ειδική αναφορά στον Δημήτρη Αλεξάνδρου, τονίζοντας πως αν και θα του ταίριαζε να βρίσκεται μπροστά στις κάμερες μίας εκπομπής μόδας, αυτό δεν σημαίνει πως δεν το θέλει στο δικό της πλατό.

«Εγώ, πάντως αν ήμουν κανάλι -δεν θέλω να σε διώξω γιατί λέγονται πολλά-», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου, με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να απαντά γελώντας: «Αρχίζω και ανησυχώ».

Διαφήμιση

Τότε η παρουσιάστρια υπογράμμισε: «Εγώ δεν έχω διώξει ποτέ κανέναν. Το επιβεβαιώνουν όλοι οι συνεργάτες μου εδώ. Έχω κάνει τα πάντα για να κρατήσω και κόσμο. Τώρα, αποχωρήσεις μπορεί να έχουν συμβεί κατά καιρούς, μπορεί να είναι θέμα παραγωγής, καναλιού, του ανθρώπου που έχει φύγει, χίλια δυο.

Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι, πέρα από εδώ που είσαι εξαιρετικός, αν ήμουν κανάλι, θα σε έβαζα οπωσδήποτε σε μία εκπομπή μόδας. Θεωρώ ότι, με την εμπειρία που έχεις, θα σου ταίριαζε ταμάμ.  Και παράλληλα μπορείς να το κάνεις με εμάς. Με αγάπη το λέω, επειδή ξέρω ότι σου αρέσει. Θα ήσουν πολύ καλός coach εκεί».

Δες το σχετικό απόσπασμα από το «Super Κατερίνα»:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=19&v=d7fqH_EtMKE&feature=emb_logo

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Πάλι μούσκεμα έγινε – Η Τζένιφερ Νικόλ Λι δυσκολεύεται να μείνει στεγνή. Προσοχή οι ευπαθείς ομάδες μη γίνει ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Καμπύλες για βραβείο – Η Κάρα Ντελεβίν σου τις δίνει στο πιάτο. Η κορυφαία φωτογραφία ever