in

Mad Clip: Έφυγε όπως επέλεξε όπως και ο Παντελής Παντελίδης

ο ληστής και η τράπεζα σπέρματος Όλα τα άρθρα από το Koolnews

Για τη νεολαία ο Mad clip είχε την απήχηση που είχε και ο Παντελής Παντελίδης, ο καθένας στο είδος του βέβαια

Στο Λαϊκό και ελαφρολαϊκό ο Παντέλος στη ραπ και τραπ ο Μαντ Κλιπ ο οποίος κατάφερε να εδραιωθεί και να επικρατήσει. Τα τελευταία χρόνια ήταν τα καλύτερά του αλλά εκεί που είσαι στην κορυφή, ξαφνικά σβήνουν όλα και ευθύνη είχε μόνο αυτός και η ταχύτητα.

Η κουλτούρα της ταχύτητας και της αδρεναλίνης έρεε στο αίμα τόσο του Παντελή Παντελίδη όσο και του Πήτερ Αναναστασόπουλου.

Διαφήμιση

Το υπερπολυτελές αυτοκίνητο μάρκας Porsche του mad clip με τα καταπληκτικά συστήματα ενεργητικής αλλά και παθητικής ασφάλειας προφανώς και θα του έσωζαν τη ζωή μέσα στον ιστό της πόλης αν η ταχύτητα ήταν η από το νόμο προβλεπόμενη.

Ο Mad clip όμως είχε επιλέξει να ζει αλλιώς.

Σε βίντεο που έχει δημοσιεύσει ανέφερε χαρακτηριστικά ότι είναι κοντρακιας και του αρέσει η ταχύτητα. Αυτή του πήρε και τη ζωή σήμερα τα ξημερώματα

Η ζωή κάθε ανθρώπου έχει αξία. Ακόμα και αν ενσυνείδητα κάνει επικίνδυνες επιλογές. Κρίμα που ένας νέος άνθρωπος έχασε τη ζωή του (αν και από δικό του λάθος/απερισκεψία). Τουλάχιστον ευτυχώς που δεν πήρε κάποιον άλλον στο λαιμό του.
Έφυγε μόνος όπως επέλεξε

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Snik: Δείτε πως αποχαιρέτησε τον Mad clip ο ΣΝΙΚ

GNTM Άννα Μαρία Ηλιάδου: Σε σόκ για το θάνατο του Μαντ Κλιπ το μοντέλο. Ήτανε ζευγάρι