in

Σκέτη γλύκα! Χοιρινή Μπριζόλα στα κάρβουνα με μέλι & θυμάρι

Κυριακή και ήρθε η ώρα για μπάρμπεκιου. Μάζεψε τους φίλους και την οικογένεια σου, τσιμπολογήστε και ετοιμάστε τις πιο λαχταριστές μπριζόλες με μέλι και θυμάρι. Η απόλαυση σε όλο της το μεγαλείο!

Υλικά για νόστιμη χοιρηνή μπριζόλα στα κάρβουνα

[adace-ad id=”92960″]
4 χοιρινές μπριζόλες
3-4 κουταλάκια μέλι
3-4 κουταλάκια ελαιόλαδο
1 κουταλιά θυμάρι
Αλάτι χοντρό
Πιπέρι φρέσκο
Λίγο τζίντζερ σε σκόνη

Διαδικασία

Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας. Μαρινάρουμε τις μπριζόλες με όλα τα υλικά από το προηγούμενο βράδυ, τα βάζουμε σε ένα μπολ και κατόπιν στο ψυγείο.

Βάζουμε φωτιά στα κάρβουνα και ζεσταίνουμε καλά τη σχάρα. Περνάμε τη σχάρα με ελαιόλαδο και λεμόνι για να μη κολλάει. Βάζουμε τις μπριζόλες στη σχάρα, ψήνουμε και από τις δύο πλευρές για 4-5 λεπτά.
[adace-ad id=”92960″]
Μόλις πάρει ικανοποιητικό χρώμα και ανάλογα με τα γούστα αποσύρουμε. Σερβίρουμε με πατάτες τηγανιτές.

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]