in ,

Σκέψου δυο φορές πριν ρισκάρεις να χάσεις τον άνθρωπο που σε αγάπησε αληθινά..

ερωτας χερι

Γράφει η Ιωάννα Ντρε
Όταν είσαι μικρός σε ηλικία κατά πάσα πιθανότητα θα θες να ζήσεις διάφορες περιπέτειες με γνωριμίες και σχέσεις που πάνε κι έρχονται, για όσο κρατήσουν και να μη σε νοιάζει όταν τελειώνουν.
Ζεις το τώρα μαζί με κάποιον χωρίς να σε απασχολεί το μετά. Έρωτες με πάθος, με επιπολαιότητα, έρωτες της μιας βραδιάς, παρορμητικές σχέσεις, ετοιμόρροπες.
Θέλεις να δοκιμάζεις νέες εμπειρίες. Συνεχώς στην αναζήτηση, στον πειραματισμό.
Αφού όμως τα έχεις ζήσει όλα αυτά και έχεις φάει τις χυλόπιτες σου, τις έχεις ρίξει, το χεις βάλει στα πόδια με την πρώτη δυσκολία, έχεις πέσει στα πατώματα όμως ξανασηκώθηκες όταν δεν άργησε να αντικατασταθεί το κενό μέσα σου, έχεις ζηλέψει και στο έχουν κάνει και σένα, έχεις βγει, έχεις γίνει λιώμα στο ποτό, έχεις ξεδώσει και την έχεις χορτάσει αυτή την πλευρά της ζωής μεγαλώνοντας αναζητάς κάτι άλλο.
Ξέρεις πλέον τι θες και κάπου θέλεις να αράξεις. Να βρεις έναν άνθρωπο να αφεθείς. Να του προσφέρεις το είναι σου. Να τον εμπιστευτείς. Το σεξ να γίνει πλέον έρωτας. Να αγαπήσεις πραγματικά.
Θες κάποιον να σε φροντίζει, να σε νοιάζεται, να έχεις έναν άνθρωπο να πεις τα προβλήματά σου και να σε καταλάβει, κάποιον να σε ηρεμεί όταν θα έχεις άνχος ή ένταση για κάτι, κάποιον να σε αγαπάει γι αυτό που είσαι, να σε εκτιμάει, να σε σέβεται, να σε υπολογίζει και να φοβάται μη σε χάσει γιατί αν σε χάσει θα πονέσει πολύ όπως θα πονέσεις κι εσύ γιατί θα έχεις περάσει μαζί του τα καλά μα και στα κακά ήταν στο πλευρό σου, ήταν ο άνθρωπός σου.
Γι’ αυτό λοιπόν αν βρεις έναν τέτοιο άνθρωπο πρόσεχε μη τον αφήσεις να φύγει από τη ζωή σου κι αν σου έρθει η επιθυμία για κάποιο λόγο να τον διώξεις σκέψου το δυο φορές πριν το κάνεις
Πηγή

Διαφήμιση
Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Ο εγκέφαλος ωριμάζει σε όλες τις ηλικίες