in

Ηλιάνα Παπαγεωργίου, το Shopping Star το GNTM και η εκδίκηση: Έτσι στέλνει οριστικά στη σύνταξη τη Βίκυ Καγιά

Η κόντρα που υπήρχε μεταξύ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και της Βίκυς Καγιά με τα Follow και Unfollow και τα πισώπλατα χτυπήματα μέσω δηλώσεων, δείχνει να λήγει με οριστική νικήτρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Υπάρχει σχεδόν προφορική συμφωνία για να είναι η επόμενη παρουσιάστρια του shopping Star, αλλά και να έχει θέσει ως κριτής στο gntm που θα επιστρέψει το 2024.

Το ριάλιτι μοντέλων GNTM φέτος, με την επιστροφή της Βίκυ Καγιά πήγε χειρότερα από κάθε άλλη χρονιά στην τηλεθέαση και ουσιαστικά αποδόμησε και απομυθοποίησε τη δήθεν σύνδεση που κάποιοι πίστευαν ότι είχε κάνει ο κόσμος του συγκεκριμένου ριάλιτι με την Καγιά.

Διαφήμιση

Ο κόσμος το δήλωσε ξεκάθαρα μέσω της τηλεθέασης ότι έχει κουραστεί με τις υπερβολές και την ανακύκλωση και θέλει φρέσκα πρόσωπα.

Έτσι το gntm αναμένεται να επιστρέψει τη μεθεπόμενη χρόνια με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου τη Σοφία Χατζηπαντελή αλλά και τη Μαίρη Βιτινάρος να αποτελούν τους θεμέλιους λίθους πάνω στους οποίους θα δομηθεί όλο το concept!

Αυτό αποτέλεσε και την αφορμή να διαρραγούν οριστικά οι σχέσεις της Βίκυς Καγιά με τη διοίκηση του καναλιού και να προκύψει οριστικό διαζύγιο.

Η απάντηση του καναλιού μοιάζει με εκδίκηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου αφού αν πει το οριστικό ναι στην πρόταση που της έχει γίνει, θα αντικαταστήσει τη Βίκυ Καγιά τόσο στο επιτυχημένο Shopping Star αλλά και θα προσπαθήσει να δώσει νέα πνοή και να αφήσει τη δική της ταυτότητα στο gntm

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

Θρήνος στο Βόλο: Πέθανε ανήμερα των γενεθλίων του ένας 59χρονος πατέρας

Ζαιρα Ναρα

Ζάιρα Νάρα: Η τοπλες φωτογραφία με το φιδέ παντελόνι ζάλισε και τη Γουάντα Νάρα