in

Σίντι Κρόφορντ: Νέα αρετουσάριση φωτογραφία με μαγιό για την 56χρονη καλλονή στο μπάνιο. Πονέσαν 20χρονες

Η 56χρονη είναι σίγουρο ότι βάζει κάτω και 25χρονες!


Η Σίντι Κρόφορντ δεν αγαπά πλέον τα φίλτρα, ούτε πλαστικές και αισθητικές επεμβάσεις και όπως και η δική μας συνομήλική της Βίκυ Κουλιανού προτιμούν να μεγαλώνουν και να βλέπουν την παραμόρφωση του χρόνου στο πρόσωπο και το σώμα τους παρά των αισθητικών επεμβάσεων.

Πριν μερικά χρόνια βέβαια, είχε γίνει χαμός όταν βγήκαν στο φως της δημοσιότητας οι αρετουσάριστες φωτογραφίες με το σώμα του άλλοτε τοπ μόντελ που μεσουρανούσε στις πασαρέλες την δεκαετία του 90′.

Διαφήμιση

Η Σίντι στα 56 της χρόνια, παραμένει καλλονή, αν και μετά το θόρυβο που είχε προκληθεί με τις αρετουάριστες φωτογραφίες της, αφήνει τους παπαράτσι να τη φωτογραφήσουν με μαγιό στην παραλία.

Καλλίγραμμή και κομψή το πρώην κορυφαίο μοντέλο φορά το μπικίνι και δείχνει να έχει τέλειες αναλογίες.

Σε νέα φωτογραφία που έκανε το γύρο του κόσμου είναι σε παραλία στο Μαϊάμι μαζί με τον λατρεμένο σύζυγο της, την ώρα που παίζουν στη θάλασσα

Και σύμφωνα με αυτές τις τελευταίες φωτογραφίες η γυναίκα είναι καλλονή τι να λέμε, και ποια νέα γυναίκα ή συνομίληκη της δεν θα ήθελε να έχει το σώμα της…

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Ανέκδοτο: Οι συγκάτοικοι και το ταψί …! Τρελό γέλιο

Έχεις ΓΑΤΑ; Η Grumpy Cat έκανε κροίσους τους ιδιοκτήτες της με τις φωτογραφίες της. Κέρδισε 100 εκατ. ευρώ σε 1 χρόνο.