in

Celebrities με σωματικά ελαττώματα: Από τη Μέγκαν Φοξ και την Κέιτ Χάντσον στη Λίλι Άλεν

Μπορεί να θεωρείς ότι είναι αψεγάδιαστες αφού φαινομενικά είναι καλλονές. Έλα μου, όμως, που δεν είναι όλα τόσο τέλεια πάνω τους. Δεν είναι λίγες οι celebrities που χαρακτηρίζονται από κάποιο σωματικό ελάττωμα ή αλλιώς από κάποια σωματική «δυσπλασία». Για να δούμε!

Ας ξεκινήσουμε από την θεά Μέγκαν Φοξ!

Διαφήμιση

Θεωρείται μια από τις πιο σέξι σταρ του Χόλιγουντ, αν και αντιμετωπίζει μια μορφή γενετικής ιδιαιτερότητας εξαιτίας της οποίας οι αντίχειρες της είναι κοντοί, χοντροί, με πολύ μικρά νύχια. Μάλιστα στο παρελθόν η σταρ ντούμπλαρε τα χέρια της σε διαφήμιση της Motorola και αντί να χρησιμοποιήσει τους δικούς της αντίχειρες για τα κοντινά πλάνα που δείχνουν με λεπτομέρεια το καινούριο μοντέλο της εταιρείας, η Motorola προσέλαβε ένα μοντέλο χεριών να κάνει την δουλειά.

Κέιτ Χάντσον


H αγαπημένη μας Κέιτ Χάντσον είναι σίγουρα κούκλα, όμως να και κάτι που δεν ξέραμε: έχει έξι δάχτυλα στο ένα πόδι! Φυσικά και μπορεί να το κρύβει αν θέλει με το κατάλληλο παπούτσι αλλά όταν φοράει σανδάλια ή σαγιονάρες μπορούμε να το δούμε καθαρά!

Καρολίνα Κούρκοβα


Πάλι καλά που τα σκουλαρίκια για τον αφαλό δεν είναι στην μόδα, γιατί το μοντέλο της Victoria’s Secret, Καρολίνα Κούρκοβα δεν θα είχε που να φορέσει το σκουλαρίκι! Η αλήθεια είναι πως το διάσημο μοντέλο δεν έχει αφαλό, πράγμα το οποίο οφείλεται σε μια επέμβαση που είχε κάνει όταν ήταν μωρό. Πολλές φορές για τις ανάγκες φωτογραφήσεων έχει χρειαστεί να της «φτιάξουν» τον αφαλό.

Τζένιφερ Γκάρνερ


Η Τζένιφερ Γκάρνερ αντιμετωπίζει, επίσης, μια μορφή παραμόρφωσης στα δάχτυλα των ποδιών της ή όπως λέγεται βραχύ μετατάρσιο, όπου ένα από τα κόκαλα των ποδιών είναι κοντό. Στην συγκεκριμένη περίπτωση το ένα δάχτυλο του ποδιού της σταρ όπως το έχουμε δει σε φωτογραφίες καλύπτει το διπλανό δάχτυλο.

Κέιτ Μπόσγουορθ


Ετεροχρωμία της ίριδας είναι το θέμα της Κέιτ Μπόσγουορθ και σε αυτό οφείλεται το διαφορετικό χρώμα που έχει στα μάτια της. Για την ακρίβεια το δεξί της μάτι είναι καστανό και το αριστερό είναι μπλε. Η μόνη ταινία που δεν φορούσε φακούς επαφής για να κρύψει τα διαφορετικά χρώματα των ματιών της ήταν «Η επιστροφή του Σούπερμαν» το 2006.

Λίλι Άλεν


Ένα μικρό θεματάκι έχει και η Λίλι Άλεν. Η τραγουδίστρια έχει τρεις ρόγες και όχι μόνο δεν την πειράζει αλλά είναι περήφανη για αυτές ενώ δεν έχει διστάσει να τις δείξει και στην τηλεόραση!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Κιμ Καρντάσιαν: Η Ολόγυμνη φωτογραφία στην έρημο που την έκανε να ξεπεράσει το κόμπλεξ της… ψωρίασης

Η Αλέξις Ρεν πήγε θάλασσα και έγινε του στρινγκ το κάγκελο. Η μια φωτογραφία πιο σέξι από την άλλη