in

Μάριος Καπότσης για τον επικείμενο γάμο του με την Κόνι Μεταξά: «Γλέντι χωρίς Λευτέρη Πανταζή δε γίνεται!»

«Έχω βρει το κοστούμι, δεν το έχω δείξει στην Κόνι, είμαι παραδοσιακός» αναφέρει ο γνωστός πολίστας

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε ο Μάριος Καπότσης για τον επικείμενο γάμο του με την όμορφη performer Κόνι Μεταξά και τη σχέση του με τον πεθερό του και τραγουδιστή, Λευτέρη Πανταζή. Ακόμη, απάντησε στις φήμες που θέλουν την αγαπημένη του έγκυο. Το ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz σχεδιάζει να παντρευτεί σύντομα, το καλοκαίρι του 2022!

«Οι προετοιμασίες για τον γάμο συνεχίζονται μια χαρά, λέω σε όλα ναι. Έχω βρει το κοστούμι, δεν το έχω δείξει στην Κόνι για να πάρω την έγκρισή της. Είμαι παραδοσιακός. Το νυφικό δε ξέρω αν το έχει βρει. Ο γάμος θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι στην Κρήτη, αλλά δεν έχουμε βρει την ημερομηνία ακόμη.

Δε ξέρω γιατί βγαίνουν φήμες ότι η Κόνι είναι έγκυος. Δεν είναι. Κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό» δήλωσε.

Διαφήμιση

Εν συνεχεία, για τη σχέση με τον πεθερό του, Λευτέρη Πανταζή, ο δημοφιλής πολίστας υπογράμμισε: «Ο Λευτέρης Πανταζής θα τραγουδήσει στον γάμο μας. Γλέντι χωρίς τον Λευτέρη δε γίνεται. Η Κόνι δε ξέρω αν θα τραγουδήσει. Η σχέση μου με τον Λευτέρη είναι πολύ καλή. Τον αγαπώ. Είναι σαν δεύτερος πατέρας μου, με αγκάλιασε από την αρχή. Έχουμε μία άριστη σχέση».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Κώστας Κωστόπουλος: Η ανάρτηση για τον βιασμό που τον καταγγέλλει η ηθοποιός Έλενα Αθανασοπούλου – «Θα μου δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσω την αλήθεια»

GNTM: Έτοιμη για το trailer η Μαίρη Βιτινάρος. Φοράει μαγιό με το δικό της τρόπο και σε στέλνει