in

Σάλμα Χάγιεκ: Όλα έξω – Όταν η 50άρα έσβησε για πλάκα δύο 25άρες στο εξώφυλο του GQ. Φωτογραφία


Οι 50άρες σαν τη Σάλμα κάνουν για δύο 25άρες ξεκάθαρα και εμείς θέλουμε από αυτό που πίνει και δε μας δίνει- για να είναι έτσι.

Μιλώντας για αειθαλείς σταρς που πραγματικά αναρωτιόμαστε μήπως πάσχουν από το «σύνδρομο Μπέντζαμιν Μπάτον», δηλαδή μεγαλώνοντας δείχνουν πιο νέες και πιο όμορφες, -στη συγκεκριμένη συνομοταξία ανήκουν και οι Τζένιφερ Λόπεζ και Μόνικα Μπελούτσι- ο νους μας πάει και στη Σάλμα Χάγιεκ που βάλθηκε να αποδείξει όλα τα παραπάνω με την τελευταία της φωτογράφιση για τις ανάγκες του περιοδικού GQ.

Εννοείται ότι κοσμεί το εξώφυλλό του, εννοείται ότι και στα 50+ της (ναι, δεν πρόκειται για λάθος) η διάσημη ηθοποιός δε ντρέπεται να δείξει τα κάλλη της μέσα από ένα δαντελένιο τοπ, που τονίζει το ήδη «εμφανές» για να το πούμε κομψά, πληθωρικό της μπούστο, χωρίς ωστόσο να είναι καθόλου φτηνό το αποτέλεσμα. Τα εγκεφαλικά βέβαια, που μετράμε δεν εννοούνται.

Διαφήμιση

Συμβαίνουν όντως.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Άφησε πίσω του έξι παιδιά: Πέθανε ο αγαπητός Παπα-Στέφανος, θρήνος για τον 57χρονο ιερέα

Viral Βίντεο: Βασίλης Κικίλιας Τζένη Μπαλατσινού: Η πρώτη συνάντηση το 2016 και το έντονο φλερτ. ΜΥΡΙΖΕ ΕΡΩΤΑΣ