in

Σινέντ Ο’ Κόνορ για Κιμ Καρντάσιαν: «Τι κάνει αυτό το μ@@νί εκεί»; Η επική αντίδραση όταν την είδε στο εξώφυλλο του Rolling Stone. Φωτογραφία

Άφωνους άφησε τους θαυμαστές της η πάντα χαμηλών τόνων Sinead O’Connor όταν μέσω της προσωπικής της σελίδας στο Facebook εξαπέλησε ευθεία επίθεση στην Κιμ Καρντάσιαν για τη φωτογράφισή της για το εξώφυλλο του θρυλικού μουσικού περιοδικού «Rolling Stones».

Η τραγουδίστρια δεν έκρυψε την έκπληξή της για την επιλογή της εκρηκτικής Κιμ για την εν λόγω φωτογράφιση, καθιστώντας σαφές πως ούτε σε εκτίμηση την έχει, ούτε ενδιαφέρεται για την αντιδράσεις που θα προκαλέσει το σχόλιό της στη δημοφιλή ιστοσελίδα.

Διαφήμιση

Ανεβάζοντας φωτογραφία του εξωφύλλου του περιοδικού, την οποία έχει κάνει print screen με το smartphone της, η Sinead O’Connor εξέφρασε την απογοήτευσή της. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, έγραψε από κάτω:

Τι κάνει αυτό το μ@@νί στο εξώφυλλο του Rolling Stones; Η μουσική έχει και επισήμως πεθάνει. Ποιος να’ ξερε πως αυτό που θα τη σκότωνε θα ήταν το συγκεκριμένο περιοδικό»!

Φυσικά, τα σχόλια ήταν πολλά και όπως φάνηκε, ο περισσότερος κόσμος υποστήριξε την άποψη της αγαπημένης τραγουδίστριας για την Κιμ. Τα likes της δημοσίευσης άγγιξαν τις 59.000, ενώ η Κιμ δεν έχει κάνει το παραμικρό σχόλιο…

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Κάιλι Τζένερ: ΟΧΙ θα περπάταγε… Με Ferrari στο διάδρομο απογείωσης για να μπει στο ιδιωτικό τζετ

Κατερίνα Καινούργιου: Η άγνωστη ώριμη σχέση της με 14 χρόνια μεγαλύτερο άνδρα. Πόσο κράτησε;