in

Νίκος Μουτσινάς: Η εκπομπή του δεν θα βγει στον «αέρα» λόγω της κακοκαιρίας – Η αστεία φωτογραφία του στα χιόνια

«Προσέξτε, μην μετακινείστε αν δεν υπάρχει λόγος» λέει στους διαδικτυακούς του φίλους ο παρουσιαστής

Λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδα», που έχει κάνει την εμφάνισή της σε ολόκληρη τη χώρα, με πολλές περιοχές να έχουν ντυθεί στα λευκά, το «Καλό Μεσημεράκι» δεν θα βγει στον τηλεοπτικό αέρα. Ούτε το «Love It» με την Ιωάννα Μαλέσκου προβλήθηκε σήμερα, αφού οι καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν στους συντελεστές της εκπομπής να φτάσουν στο στούντιο.

Ο οικοδεσπότης του «Καλό Μεσημαράκι», Νίκος Μουτσινάς, ενημέρωσε μέσω ενός βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πως σήμερα δεν θα πραγματοποιηθεί εκπομπή. Στο εν λόγω βίντεο ο παρουσιαστής βρίσκεται έξω, θέλοντας να δείξει το χιονισμένο τοπίο.

Διαφήμιση

«Καλησπέρα, στην παρέα… Ολόλευκα όλα! Και σκοτώνομαι live. Όπως καταλαβαίνετε, δεν θα μπορέσουμε να βγάλουμε εκπομπή γιατί το στούντιο έχει αποκλειστεί κι εμείς έχουμε κλειστεί στα σπίτια μας. Κι εσείς μείνετε μέσα, προσέξτε, μη μετακινείστε χωρίς κανένα λόγο, αν δεν έχετε σημαντικό λόγο. Έχετε το νου σας κι έξω, αν υπάρχει κάποιος που χρειάζεται βοήθεια. Κι ελπίζω να τα πούμε αύριο;» αναφέρει ο Νίκος Μουτσινάς.

Μάλιστα, ανάρτησε και μία φωτογραφία, με τον ίδιο να φορά κουκούλα και να κάνει μία αστεία γκριμάτσα, ενώ νιφάδες χιονιού πέφτουν από τον ουρανό. «Και από το πουθενά…Χιόνι!!❄️❄️ Έβγαλα και την αναμνηστική φωτογραφία, να έχω να λέω στα εγγόνια μου. (λέμε τώρα)🤣🤣» σημειώνει στη λεζάντα της ανάρτησής του.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Σάκης Τανιμανίδης: Το γλυκό βίντεο με τις δίδυμες κόρες του που βλέπουν για πρώτη φορά χιόνι

Οι Αριστόγατες: Η Disney κάνει remake ζωντανής δράσης την κλασσική ταινία