in , ,

Κριστιάνο Ρονάλντο για κορωνοϊό: ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ εγραψε στο Instagram. Σας μιλώ ως γιος, πατέρας, άνθρωπος…

Cristian Ronaldo

ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΟΣΤ στο instagram
Ο Cristian Ronaldo εδώ και λίγες ημέρες βρίσκεται σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού.
Συγκεκριμένα ο Πορτογάλος σούπερ σταρ παραμένει στη γενέτειρά του, Μαδέιρα στην Πορτογαλία επειδή…
ο συμπαίκτης του στη Γιουβέντους, Ντανιέλε Ρουγκάνι, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.
Ο ίδιος πριν από λίγες ώρες δημοσίευσε μέσα από το σπίτι του ένα μήνυμα προς τα εκατομμύρια των θαυμαστών του και των ακολούθων του, στα social media.
«Ο κόσμος βιώνει μία πολύ δύσκολη στιγμή, η οποία απαιτεί την απόλυτη φροντίδα και προσοχή από όλους εμάς. Σας μιλάω όχι σαν ένας ποδοσφαιριστής, αλλά ως γιος, πατέρας, ένας άνθρωπος που ανησυχεί για τις εξελίξεις, οι οποίες επηρεάζουν όλο τον κόσμο. Είναι σημαντικό όλοι μας να ακολουθούμε τις συμβουλές του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και των κυβερνήσεων για το πώς πρέπει να χειριστούμε την κατάσταση. Η προστασία της ανθρώπινης ζωής πρέπει να βρίσκεται πάνω απ’ οτιδήποτε άλλο.
Θέλω να στείλω τις σκέψεις μου σε όλους όσους έχασαν κάποιον κοντινό άνθρωπο και την αλληλεγγύη μου σε εκείνους που πολεμούν τον ιό, όπως τον συμπαίκτη μου, Ντανιέλε Ρουγκάνι. Επίσης στέλνω τη στήριξή μου στους εκπληκτικούς επαγγελματίες που βάζουν τη ζωή τους σε κίνδυνο για να βοηθήσουν να σωθούν άλλοι» έγραψε στο Ιnstagram ο Cristian Ronaldo.

Διαφήμιση
Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση
Ντοναλντ Τραμπ κορωνοιο

Με Κοροναϊό ο Ντόναλντ Τραμπ; Γιατι δεν πάει για εξετάσεις; Εντείνονται οι ανησυχίες

Δωρακι του Koolnews για να μεινεις μεσα: Βάσω Βιλεγκας με ΜΠΙΚΙΝΙ και EΣΩPOYXA