in

Anya Sugar: Με ανύπαρκτα ΟΛΑ και πλούσια ελέη… θα σου ανεβάσει το ζάχαρο και άλλα πράγματα στα ύψη

Στους αθλητές της πάλης με την ευρύτερη έννοια, συνηθίζουν να τους δίνουν ένα παρατσούκλι. Στο μποξ, το UFC, οι περισσότεροι παίρνουν ένα προσωνύμιο ανάλογα με τον τρόπο που αγωνίζονται, κάποιο συγκεκριμένο τους χτύπημα ή το KO τους.

Εδώ και καιρό σκεφτόμαστε να καθιερώσουμε αυτό το έθιμο και στα μοντέλα του Instagram που είναι άπειρα και έχουν τον δικό τους τρόπο. Η Anya Sugar για παράδειγμα θα μπορούσε να λέγεται Μελαχρινός Δολοφόνος.

Είναι κάτι που μπορεί να το υποστηρίξει και σου βγαίνει εύκολα καθώς την κοιτάζεις. Το πρόσωπο της θυμίζει και λίγο την Jessica Jones της Marvel, οπότε η Anya Sugar έχει όλα τα φόντα. Είναι κι αυτή από τη Ρωσία, από την Αγία Πετρούπολη, και εσχάτως τα κορίτσια της χώρας που μας απασχολούν γίνονται όλο και περισσότερα. Θα μπορούσαν άνετα να κάνουν ποδοσφαιρική ομάδα.

Διαφήμιση

Η Anya Sugar παίρνει αυτό το όνομα γιατί μπορεί να σου ανεβάσει το ζάχαρο η πολλή συναναστροφή μαζί της, αλλά κυρίως γιατί έχει μια κίνηση που είναι το δικό της θανατηφόρο χτύπημα. Φοράει πάντα μαγιό, το κορδόνι έχει την τιμητική του σε κάθε φωτογραφία, τατουάζ καλύπτουν τα χέρια της για ένα πιο wild στοιχεία και γυρίζει για να μας δείξει τα οπίσθια της. Νοκ άουτ.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

ΣΚΟΝΑΚΙ: Αν θες να πας να δουλέψεις στην Google αυτούς τους 2 γρίφους πρέπει να ξέρεις να λύνεις. Σπαζοκεφαλια

Ποια Ναόμι Κάμπελ; Η Τζέσικα Γουάιτ έχει το όνομα αλλα… Είναι ψηλή, black, και έχει τα απαιτητέα προσόντα