in

Scarlett Johansson: Μπαίνει στο Instagram για να διαφημίσει τη νέα της σειρά με προϊόντα περιποίησης

Εμείς είμαστε ήδη φαν!

Η Scarlett Johansson μπήκε για πρώτη φορά στο Instagram, μέσω της νέας της σελίδας, αφιερωμένη στη σειρά περιποίησης δέρματος «The Outset», κάνοντας τους θαυμαστές της πολύ χαρούμενους.

Η ηθοποιός, η οποία δεν είχε ποτέ ξανά παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πρόκειται να κυκλοφορήσει την πλήρη γκάμα προϊόντων την 1η Μαρτίου, όπως αποκαλύφθηκε από τον νέο λογαριασμό της.

Διαφήμιση

Το προφίλ του Instagram διαθέτει μονόχρωμες, παρασκηνιακές εικόνες από την καμπάνια της Johansson, με άλλα μοντέλα, καθώς και γραφικά με φυτά και τις λέξεις, «Επιστροφή στα βασικά: Κάνετε περισσότερα με λιγότερα», «Βρείτε ελευθερία στο ακομπλεξάριστο: Η ευκολία της απλότητας» και «Υποστηρίξτε νέα ξεκινήματα: Για τους ανθρώπους και τον πλανήτη».

Υπάρχει επίσης μια συλλογή από έντονες έγχρωμες εικόνες, της 37χρονης μαζί με την επιχειρηματία και στέλεχος ομορφιάς/μόδας Kate Foster.

Σχολιάζοντας τις εικόνες της Johansson, οι θαυμαστές εξέφρασαν την αγάπη τους για την σταρ και τον ενθουσιασμό τους για την επερχόμενη σειρά ομορφιάς της.

Μιλώντας για τα κίνητρά της για τη δημιουργία αυτής της σειράς περιποίησης δέρματος, η Johansson είπε σε συνέντευξή της : «Ήμουν το πρόσωπο πολλών πολυτελών εμπορικών σημάτων σε όλη την καριέρα μου και όλες αυτές οι εμπειρίες ήταν πραγματικά υπέροχες.»

“Αλλά – πώς να το θέσω αυτό; Υποθέτω ότι πάντα ένιωθα ότι έπαιζα έναν χαρακτήρα σε αυτές τις καμπάνιες και καθώς εξελίχθηκα, ήθελα να δημιουργήσω και να εκπροσωπήσω μια επωνυμία που να είναι αληθινή για μένα.”

Η Johansson ανακοίνωσε για πρώτη φορά το λανσάρισμα της σειράς περιποίησης δέρματος πέρυσι. Ενώ τίποτα δεν έχει αποκαλυφθεί επίσημα, οι ακόλουθοι ρίχνουν μια κλεφτή ματιά για το τι θα προσφέρει στον λογαριασμό του The Outset, αποκτώντας ήδη σχεδόν 40.000 ακόλουθους, με μια εικόνα να δείχνει τέσσερις διαφορετικές λοσιόν, κρέμες ή βάλσαμα.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Zoë Kravitz: Μια σέξι εμφάνιση της Catwoman στο κόκκινο χαλί

Ελευθερία Ελευθερίου: Γυμνάζεται και εντυπωσιάζει με τη λεπτή σιλουέτα της – Δείτε βίντεο