in

Νίνα Λοτσάρη: Η αρετουσαριστη φωτογραφία με μαγιό

Μπορεί να έχει δεχθεί ποικίλα και επικριτικά σχόλια για την εμφάνιση και το κορμί της, ότι δηλαδή δημοσιεύει ρετουσαρισμένες τις φωτογραφίες της, αλλά και σε αυτό είχε δώσει τη δική τηςαπάντηση η Νίνα Λοτσάρη.

Η γνωστή performer και μητέρα δύο κοριτσιών διατηρεί άψογες αναλογίες στη σιλουέτα της μετά από δύο γέννες και πριν από λίγα χρόνια δεν δίστασε να δείξει την πραγματική εικόνα του σώματος της.

Φόρεσε λοιπόν, το λευκό μπικίνι της και τράβηξε μια ολόσωμη selfie την οποία ανάρτησε στο instagram χωρίς να έχει υποστεί καμιά επεξεργασία.

Διαφήμιση

Έτσι λοιπόν, απαντά με το δικό της τρόπο στους επικριτές της και αποδεικνύει ότι διαθέτει κορμί «λαμπάδα»

Η αλήθεια είναι ότι η Νίνα Λοτσάρη επεξεργάζεται τις φωτογραφίες της τόσο πολύ οι οποίες βρίσκονται στα όρια του θαμπού!

Καλλιτεχνική φυσιογνωμία έτσι κι αλλιώς η αγαπημένη περφόρμερ, θεωρούμε ότι αυτή είναι η δική της μάτια και έτσι βλέπει τον εαυτό της αποτυπωμένο πίσω από το φωτογραφικό φακό

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Ρία Αντωνίου: ΑΝΟΙΞΑΜΕ το Απαγορευμένο αρχείο του Koolnews. Ανέκδοτες φωτογραφίες

Νικόλ Σέρζινγκερ: Στήνεται στην ξαπλώστρα και κάνει KAYTH γυμναστική με μαγιό! Φωτογραφία