in

Μαρία Κορινθίου: Πάντα σέξι με total black σύνολα και… εσώρουχα

Η ηθοποιός και επιχειρηματίας αναστατώνει εύκολα τον ανδρικό πληθυσμό, ακόμα κι αν ο στόχος της δεν είναι αυτός

Αρκεί να κάνετε μία βόλτα στο Instagram της Μαρίας Κορινθίου, για να καταλάβετε ότι η 42χρονη καλλιτέχνιδα λατρεύει τα μαύρα ρούχα και εσώρουχα. Και η αλήθεια είναι ότι της ταιριάζουν πολύ!

Σε μερικές φωτογραφίες εμφανίζεται με άγριο και προκλητικό ύφος, σε άλλες χαμογελαστή και χωρίς ίχνος μακιγιάζ, σε όλες, όμως, φορά μαύρα και είναι άκρως σαγηνευτική!

Διαφήμιση

Η παρακάτω φωτογραφία αποτελεί ουσιαστικά διαφήμιση αεροπορικής εταιρείας. Η Μαρία Κορινθίου ποζάρει στο Σύνταγμα, στην αποβάθρα του τραμ, φορώντας μία μαύρη τουαλέτα, oversized, κρεμαστά σκουλαρίκια με στρας και είναι μία θεά!

Ο λόγος που η Μαρία Κορινθίου εμφανίζεται συχνά στο Instagram με εσώρουχα; Είναι Βranb Αmbassador (δηλαδή μοντέλο) τουλάχιστον δύο εταιρειών εσωρούχων. Bέβαια, κάθε φορά που ποζάρει με σουτιέν, δεν διαφημίζει απλά και μόνο το προϊόν, σκανδαλίζει και την ανδρική φαντασία.

Διαθέτει ένα από τα πιο θηλυκά κορμιά της εγχώριας showbiz και με αυτό κανείς δεν μπορεί να διαφωνήσει!

Αποπνέει σεξαπίλ και αυτοπεποίθηση, τα έχει βρει 100% με τον εαυτό της και αυτό είναι κάτι που χρειάζεται να καταφέρει κάθε γυναίκα που θέλει να είναι χαρούμενη.

Με ίσια ή σγουρά μαλλιά, με κοσμήματα ή χωρίς, είναι πάντα ερωτική.

Στο παρακάτω στιγμιότυπο, το φόρεμα και τα σκουλαρίκια, που φορά η Μαρία Κορινθίου, είναι από τη δική της εταιρεία, στην οποία θα βρει κανείς ρούχα, αξεσουάρ, προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης μέχρι μαγειρικά σκεύη και βιβλία.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Νίνα Λοτσάρη: ΠΑΡΤΗΝ ΜΑΤΙ με το μπουρνούζι στο κρεβάτι να σου σηκώνει το φρύδι και όχι μόνο

Δανάη Παππά: Χορεύει, φορώντας ένα key-item της άνοιξης