in

Κατερίνα Ζαρίφη: Δες την με μοβ μαλλιά – Της πάει;

Τα extreme χρώματα μαλλιών κερδίζουν όλο και περισσότερο την προτίμηση των γυναικών

Άμεση επικοινωνία με τους θαυμαστές της θέλει να έχει η Κατερίνα Ζαρίφη και αυτό το καταφέρνει περίφημα μέσω των social media. Άλλωστε, ραδιοφωνική παραγωγός είναι, ξέρει τον τρόπο, έχει και την αίσθηση του χιούμορ!

Χθες, Τρίτη 22/3, λοιπόν, έπαιζε με τα φίλτρα του TikTok, κάνοντας τα μαλλιά της από καστανά μοβ! Έπειτα, αναδημοσίευσε το εν λόγω βίντεο στα Instagram Stories της, ζητώντας τη γνώμη των περισσότερων από 373.600 followers της για το αν είναι καλή ιδέα να τολμήσει να βάψει τα μαλλιά της μοβ. «Ρε λες;» σημειώνει χαρακτηριστικά πάνω στο παιχνιδιάρικο κλιπ.

Προσωπικά, βλέποντας το selfie βίντεο της 44χρονης παρουσιάστριας, θεωρώ ότι της πάει αυτή η μοβ απόχρωση. Δεν παύει, όμως, να είναι ένα extreme χρώμα, το οποίο λίγες γυναίκες θα δοκίμαζαν.

Διαφήμιση

Όπως και να ‘χει, μία ζωή την έχουμε και τα ιδιαίτερα χρώματα βαφών στα μαλλιά, όπως το ροζ, το μοβ, το μπλε, το πράσινο, αντέχουν μικρό χρονικό διάστημα, κατά μέσο όρο ένα μήνα, μετά ξεθωριάζουν. Επομένως, αν θέλετε να βάψετε ένα μη συνηθισμένο χρώμα τα μαλλιά σας, κάντε το, απλά σας συμβουλεύω να ξεκινήσετε με ανταύγειες, μην πάτε κατευθείαν στα βαθιά.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Μαλλιά: Τα καλύτερα κουρέματα για 40αρες, που θα σας ανανεώσουν

Κατερίνα Λέχου: Έκανε μια δερμάτινη εμφάνιση, αλλά όχι με τον τρόπο που φαντάζεστε