in

Σάρα Σαμπάιο: Το πρόβλημα ψυχικής υγείας, το μήνυμα στους Followers και οι φωτογραφίες με μαγιό

Τις τελευταίες μέρες είχαμε την ευκαιρία να δούμε τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της Σάρα Σαμπάιο στο 76ο Φεστιβάλ των Καννών

Το supermodel Sara Sampaio βρήκε την ευκαιρία να χαλαρώσει στην Αντίμπ, κάτω από τον γαλλικό ήλιο, διασκεδάζοντας στην πισίνα με μερικούς φίλους στο Hotel du Cap Eden Roc.

Πριν συμμετάσχει στο κινηματογραφικό φεστιβάλ, η Σάρα Σαμπάιο είχε στείλει ένα σημαντικό μήνυμα για τον μήνα αφιερωμένο στην ψυχική υγεία στο οποίο μέσω του προφίλ της στο Instagram καθησύχαζε και ενθάρρυνε τους followers της υπενθυμίζοντάς τους ότι «όλοι παλεύουμε με κάτι».

Διαφήμιση

Ο άγγελος της Victoria’s Secret, έχει εδώ και μερικά χρόνια αποκάλυψη το πρόβλημα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει και που την επηρεάζει στην καθημερινή της ζωή. Πάσχει από τριχοτιλλομανία, μία κατάσταση κατά την οποία σου έρχεται η επιθυμία να τραβήξεις και να κόψεις τις τρίχες από τα μαλλιά σου, τις βλεφαρίδες, τα φρύδια κ.α.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Έρευνα: Τα περιττά κιλά δεν είναι πια τόσο ανθυγιεινά και επικίνδυνα, όσο πριν 40 χρόνια

Καθηγήτρια Πανεπιστημίου γύρισε τη ΜΠΙΦΤΕΚΑ: Άφησε τη χημεία και το γύρισε στο pole dancing