in

Heidi Klum: Φοράει μόνο εσώρουχα και ξεσηκώνει τους φαν, με θέα το Las Vegas

Η Heidi Klum φαίνεται να διασκέδασε πολύ στο Sin City!

Το 48χρονο μοντέλο ανέβασε μια φωτογραφία της στο Instagram, με την πιο σέξι εμφάνιση από το ταξίδι της στο Λας Βέγκας. Φόρεσε ένα nude σουτιέν, που έμοιαζε σχεδόν ανύπαρκτο, καθώς πόζαρε δίπλα σε ένα παράθυρο με θέα της πόλης. Από κάτω επέλεξε ένα κολάν με σκισίματα, που αποκάλυπτε τους γοφούς και την υπέροχη σιλουέτα της. Ολοκλήρωσε το look με ένα σέξι ζευγάρι μαύρες γόβες. Τα ακατάστατα ξανθά μαλλιά της έφθαναν μέχρι το στήθος της, καθώς κοίταζε με αγωνία έξω από το παράθυρο.

Διαφήμιση

«Ότι συμβαίνει στο Βέγκας…….♥️», έγραψε απλώς στη λεζάντα της ανάρτησης. Στις δύο τελευταίες φωτογραφίες την βλέπουμε με ένα καπέλο Tiesto Racing. Στη πρώτη φωτογραφία, έδειξε το καπέλο στραμμένο προς την κάμερα, καθώς κοίταζε το σώμα της. Στη δεύτερη, κοιτάει έξω από το παράθυρο για άλλη μια φορά, δείχνοντας τη γυμνή της πλάτη.

Το μοντέλο δεν φοβάται να δείξει το υπέροχο σώμα του στο Instagram και οι θαυμαστές της σίγουρα δεν παραπονιούνται. Πρόσφατα, η πρώην οικοδέσποινα του Project Runway φόρεσε ένα κορμάκι με παγιέτες και δερμάτινες μπότες μέχρι τους μηρούς, καθώς πόζαρε μπροστά από βελούδινες κουρτίνες και ένα πάτωμα γεμάτο κομφετί. Παράλληλα, της αρέσει επίσης να διασκεδάζει με χορευτές στα social media, κάνοντας μέχρι και twerk με τη Βραζιλιάνα drag queen Pabllo Vittar.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Megan Thee Stallion: Φωτιά στα κόκκινα, έκανε πανικό στα Μουσικά Βραβεία του iHeartRadio

Ελευθερία Ελευθερίου: Φόρεσε το μπικίνι της και απόλαυσε χαμάμ σε ξενοδοχείο της Κωνσταντινούπολης