in

Ζλάτα η γυναίκα λάστιχο: Η Ρωσίδα ακροβάτης που αναστατώνει με το κopμί της ακόμα και άγιο

Η 38χρονη Julia Günthel, ή για τους περισσότερους γνωστή ωςΖλάτα δούλευε χρόνια ως ακροβάτης σε τσίρκο στη Γερμανία και πρόκειται πραγματικά για τη γυναίκα λάστιχο.

Οι νηπιαγωγοί που είχε όταν ήταν τεσσάρων ετών είχαν καταλάβει από τότε το μοναδικό ταλέντο που έχει. Για αρκετά χρόνια εργαζόταν ως γυμνάστρια στην πατρίδα της στο Καζακστάν, ενώ αργότερα ασχολήθηκε με τα ακροβατικά.

Η πανέμορφη ακριβάτης έχει μπει δύο φορές στο Ρεκόρ Γκίνες. Τη μία φορά κατάφερε να ανοίξει τα περισσότερα μπουκάλια μπύρας μέσα σε ένα λεπτό χρησιμοποιώντας μόνο τα πόδια της, ενώ τη δεύτερη φορά έσκασε τρία μπαλόνια μέσα σε δώδεκα δευτερόλεπτα με την πλάτη της.

Διαφήμιση

Μετά την έκδοση του διαζυγίου της, είπε να ξεχάσει την θλίψη της με την έκδοση ενός ημερολογίου με τίτλο «Όταν η ομορφιά εκφράζεται μέσα από την ευελιξία», με σκοπό να αναδείξει την ομορφιά και την γοητεία της.

Στις εικόνες βλέπουμε την Ζλάτα να ποζάρει μπροστά στο φωτογραφικό φακό πότε με δερμάτινα ρούχα και πότε με μεταξωτά εσώρουχα. Σε όλες τις φωτογραφίες του ημερολογίου εκείνο που τραβάει τη προσοχή μας είναι η μοναδική ευλυγισία του σώματός της.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Ρία Αντωνίου: Στήνεται στις 90 μοίρες και εμεις ξεκινάμε μαθηματικά. Γεωμετρία, άλγεβρα και χάνουμε το μέτρημα

Λεκές στον τοίχο; Με αυτό το κόλπο θα τον εξαφανίσεις – Και εδω με μαγειρική σόδα