in

Κατερίνα Στικούδη: Με casual chic ντύσιμο, βγήκε με τον σύζυγό της και εντυπωσίασε τους πάντες

Η εκρηκτική performer διαθέτει θηλυκό κορμί, αλλά ξέρει και πώς θα το αναδείξει

Με τον έρωτα της ζωής της, τον 47χρονο ράπερ και παραγωγό δίσκων Βαγγέλη Σερίφη (DJ Rico), πέρασε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας η Κατερίνα Στικούδη, πράγμα που γνωστοποίησε η ίδια το πρωί της Τετάρτης 9/3 με ένα post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

To βράδυ της Τρίτης 8/3 το αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz πήγε σε μία εκδήλωση καταστήματος στον Πειραιά και η 36χρονη τραγουδίστρια και μοντέλο μαγνήτισε, για ακόμα μία φορά, όλα τα βλέμματα πάνω της με το μοντέρνο ντύσιμό της.

Στην παρακάτω φωτογραφία, βλέπουμε αριστερά τον Βαγγέλη Σερίφη, στη μέση τον PR Manager Νεκτάριο Σκαμνάκη και δεξιά την Κατερίνα Στικούδη. Οι τρεις τους κοιτούν τον φωτογραφικό φακό και χαμογελούν.

Διαφήμιση

Για την συγκεκριμένη περίσταση η διάσημη τραγουδίστρια επέλεξε μία midi, τζιν φούστα με σκισίματα στο κάτω μέρος, η οποία κολάκευε τη μέση της. Συνδύασε τη φούστα με μία μπλε, casual, μακρυμάνικη μπλούζα και ένα στιλάτο, μακρύ, τζιν γιλέκο. Μέσα από την μπλούζα φόρεσε ένα λευκό ζιβάγκο για να παραμείνει ζεστή. Εντυπωσιακά ήταν τα μαύρα, αθλητικά, μυτερά παπούτσια της, ενώ λάμψη της χάριζαν τα κρεμαστά σκουλαρίκια. Όσον αφορά το μακιγιάζ της, είχε δώσει όγκο στα χείλη της με ένα κατακόκκινο κραγιόν και είχε τονίσει το βλέμμα της με eyeliner.

Νεκτάριος Σκαμνάκης – Κατερίνα Στικούδη

H Kατερίνα Στικούδη πέτυχε το τέλειο casual chic look με κομψά sneakers και εμείς την αντιγράφουμε!

Κατερίνα Στικούδη, είσαι το fashion icon που αγαπάμε!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Μανικιούρ: Από λουλακί μέχρι γαλάζιο, το μπλε στα νύχια κυριαρχεί στο Instagram

Survivor Ελλάδας: Ήταν η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου το τρίτο πρόσωπο σε Σεφερλή Τσαβαλιά; ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ για την παίκτρια του ριάλιτι