in

Shay Mitchell: Αποκαλύπτει την εγκυμοσύνη της, με σέξι τζιν σύνολο

H Shay Mitchell, η ηθοποιός του Dollface, περιμένει το δεύτερο παιδί της με τον επί χρόνια σύντροφό της Matte Babel. Αποφάσισε να αναδείξει πλήρως την κοιλιά της, που μεγαλώνει συνεχώς, καθώς πήγαινε στο πάρτι του Super Bowl, που διοργάνωσε ο Drake το Σάββατο το απόγευμα.

Για τη βραδινή έξοδο της στο Homecoming Weekend πάρτι του Revolve και του γκρουπ h.wood, η Μίτσελ, 34 ετών, εμφανίστηκε με μια λευκή μπλούζα, η οποία ήταν κομμένη πάνω από το στομάχι της και δεμένη σε έναν κόμπο στη μέση του στήθους της.

Διαφήμιση

Η μέλλουσα μητέρα των δύο φόρεσε επίσης ένα μπλε τζιν παλτό, το οποίο ταίριαξε απόλυτα με ένα τζιν παντελόνι, καθώς και ένα σετ ασημί γόβες στα πόδια της. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μια σειρά από ασημένια κολιέ γύρω από το λαιμό της, ενώ ένα από αυτά κατέβαινε μέχρι το στήθος της και την κορυφή του κεφαλιού του μωρού της.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Μίτσελ ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος και περιμένει το δεύτερο μωρό της με την Μπάμπελ, 41 ετών. Το ζευγάρι είναι ήδη γονείς της 2χρονης κόρης τους Άτλας Νόα.

Σε μια πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram, η σταρ περιέγραψε λεπτομερώς τη δύσκολη εμπειρία του να γιορτάσει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, ενώ θρηνεί παράλληλα την απώλεια της γιαγιάς της, την οποία ανακοίνωσε ότι πέθανε σε ξεχωριστό αφιέρωμα.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Μαρία Σολωμού: Με σέξι, ροκ ντύσιμο, διασκέδασε σε νυχτερινό κέντρο, στο Γκάζι – Δείτε φωτογραφία

Βίκυ Κάβουρα: Με ερωτική διάθεση, ποζάρει με κόκκινα ροδοπέταλα και «ρίχνει» το Instagram – Δείτε φωτογραφίες