in

Μαρία Ηλιάκη: Το κοστούμι και τα αθλητικά παπούτσια δημιουργούν τον πιο stylish συνδυασμό

Τα αθλητικά παπούτσια έχουν γίνει η απόλυτη τάση στη μόδα. Άνετα και στιλάτα, ταιριάζουν με όλα τα outfit που έχουμε στη ντουλάπα μας, ενώ παράλληλα φοριούνται εύκολα όλο τον χρόνο. Παρόλα αυτά, φαίνεται πως η κατάλληλη εποχή για sneakers είναι η Άνοιξη.

Έχοντας γίνει η αγαπημένη επιλογή των γυναικών που αγαπούν τη μόδα, έτσι τα προτίμησε και η Μαρία Ηλιάκη, η οποία δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram δύο φωτογραφίες της, φορώντας ένα μαύρο κοστούμι και μαύρα sneakers.

Διαφήμιση

H γνωστή παρουσιάστρια έκανε ένα στιλιστικό συνδυασμό που τα έχει όλα: στιλ, άνεση και κομψότητα. Το κοστούμι με sneakers μπορεί να το φορέσει μια γυναίκα από το πρωί στη δουλειά της μέχρι το βράδυ σε μια έξοδό της με παρέα.

H Mαρία Ηλιάκη συγκεκριμένα επέλεξε να τα συνδυάσει  με ένα μαύρο κοστούμι, όπου το παντελόνι έχει ίσια γραμμή και είναι cropped. Αυτή είναι μια τέλεια επιλογή για την άνοιξη! Τα κοστούμια φέτος τα συναντάμε σε μία ποικιλία χρωμάτων, από έντονες έως και παστέλ αποχρώσεις, αλλά και στα κλασικά και διαχρονικά χρώματα όπως είναι το μαύρο ή και σε σχέδια, όπως είναι ρίγες.

Τέλος, κλείνουμε λέγοντας ότι από τα κλασικά λευκά αθλητικά παπούτσια, η αγάπη της μόδας για τα sneakers και τα κοστούμια δε φαίνεται να σταματάει ποτέ.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Josephine: Φορώντας crop top, επιδεικνύει τη λεπτή μέση της και ξεσηκώνει τους θαυμαστές της

Μαίρη Βιτινάρος: Με αυτή τη φωτογραφία σου δείχνει τα γονιδιά της. Το DNA που φωνάζει Ελλάδα