in

Σακίρα: Μάθαμε γιατί το γύρισε στη Ριάννα. Αφού μου απαγόρευσε να κάνω κλιπ με άντρες, θα κάνω με γυναίκες

Ο ανδρικός πληθυσμός οφείλει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ζεράρ Πικέ, καθώς αυτός ήταν η γενεσιουργός αιτία για να μας χαρίσουν η Σακίρα και η Ριάννα ένα από τα πιο σέξι βίντεο κλιπ που έχουμε δει από το 2000 και μετά, για το τραγούδι Can΄t Remember tou Forget You.

Το λόγο τον μάθαμε μερικά χρόνια αργότερα και αφού έχει πάνω από 1,15 δις προβολές στο youtube και όχι άδικα!

Διαφήμιση

Όπως αποκάλυψε η ίδια, ο Ζεράρ Πικέ της κατέστησε σαφές ότι δεν θέλει να την ξαναδεί σε βίντεο κλιπ με ωραίους άντρες, σαν κι αυτό που είχε κάνει με τον Ναδάλ. Έτσι, η Σακίρα έπρεπε κάπου να διοχετεύσει τον ερωτισμό της.

«Αφού δεν μου επιτρέπει να κάνω βίντεο κλιπ με άντρες, θα πρέπει να κάνω με γυναίκες. Είναι προφανές ότι δεν θα γινόταν να κάνω όπως παλιά και να πω την αλήθεια, μου αρέσει που ζηλεύει.

Μου αρέσει που με προστατεύει και με εκτιμά, με έναν τρόπο που σημαίνει ότι μόνο η Ριάνvα μπορεί να αγγίζει τους γλουτούς μου» ανέφερε η Σακίρα. Μπράβο Ζεράρ!

Shakira και Πικέ παραμένουν ερωτευμένοι και παντρεμένοι για πάνω από μία δεκαετία και αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Κατερίνα Στικούδη-Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Τι κοινό έχουν οι δύο γυναίκες;

Αθηνά Οικονομάκου: Μας δείχνει πώς θα είμαστε κομψές με oversized φόρμα