in

Καίτη Κωνσταντίνου: Η «σκοτεινή» περίοδος της αρρωστοφοβίας και ο τρόπος που το ξεπέρασε

«Φοβόμουν μην πάθω κάτι» εξομολογείται η ταλαντούχα ηθοποιός

 

Στο «Στούντιο 4» βρέθηκε η Καίτη Κωνσταντίνου την Πέμπτη 19/5 και μίλησε ανοιχτά για την αρρωστοφοβία που την ταλαιπωρούσε στο παρελθόν. Αυτό το άγχος υγείας της κράτησε έναν χρόνο, μέχρι που έφυγε μόνο του.

«Ανάλογα με τις στιγμές μου, μπορεί να με δω και να πω “πο πο γερνάω”, αλλά μέχρι εκεί. Με τρομάζει ο θάνατος. Υπάρχουν άνθρωποι που λένε ότι δεν τους τρομάζει, δεν ξέρω αν λένε ψέματα. Με τον κορονοϊό δεν τρόμαξα ιδιαίτερα. Πριν χρόνια, όμως, είχα περάσει και μία φάση έντονης αρρωστοφοβίας, μην πάθω τίποτα. Είναι η ψυχολογία, δεν είχα κάτι, ήμουν σε άσχημη φάση. Αν έβρισκα έναν γνωστό μου, που δεν με ήξερε καλά, του έλεγα “νομίζω θα πάθω έμφραγμα” και τσίμπαγε και πέρναγε κάποιος που με ήξερε καλά και του έλεγε “μωρέ την ακούς;”. Μπορεί να ήθελα να τραβήξω την προσοχή, παρόλο που δεν είμαι άνθρωπος που αποζητώ την προσοχή. Κράτησε έναν χρόνο αυτό, έφυγε από μόνο του. Καταλάβαινα ότι είναι πρόβλημα, γιατί περνούσα άσχημα, αλλά δεν μπορούσα να ξεφύγω» εξομολογήθηκε η αγαπημένη ηθοποιός.

Διαφήμιση

Σχετικά με τα επαγγελματικά της σχέδια για την επόμενη σεζόν, σημείωσε: «Συζητάω διάφορα πράγματα, δεν έχει κάτσει τίποτα ακόμα, έχω αρνηθεί αρκετά γιατί δεν ήταν αυτό που ήθελα, δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνω. Δεν είναι μόνο το βιοποριστικό, δεν είναι ωραίο να κάθεται ένας άνθρωπος. Θέλω να κάνω πράγματα, αλλά θέλω να τα κάνω όπως μου αρέσουν, πράγματα που έχω στο μυαλό μου και θέλω να πραγματοποιηθούν, θα δούμε».

Την τρέχουσα σεζόν, η Καίτη Κωνσταντίνου πρωταγωνιστεί στην κωμική σειρά της ΕΡΤ, «Η Τούρτα της Μαμάς», η οποία ολοκληρώνεται φέτος.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Χριστίνα Μπόμπα: Άνετη και χαμογελαστή ποζάρει με μαγιό 11 μήνες μετά τη γέννηση των διδύμων και «σπάει» τα στερεότυπα

H Μαρία Κορινθίου ποζάρει με εσώρουχα και το Instagram «αναστενάζει»