in

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Μύρισε Άνοιξη με το αέρινο φλοράλ φόρεμα της παρουσιάστριας

Τα floral prints και η Άνοιξη είναι συνώνυμα μεταξύ τους. Η μόδα των λουλουδιών δεν είναι ποτέ εκτός στις τάσεις, ακόμη και για σχεδιαστές υψηλών προδιαγραφών. Τα floral συνεχίζουν να βρίσκονται στην κορυφή του πίνακα τάσεων και ακόμη και φέτος, τα φορέματα με floral print ξεπέρασαν τον εαυτό τους, καταλαμβάνοντας την κορυφή για το 2022.

Οι σχεδιαστές προσφέρουν την ανοιξιάτική τους συλλογή σχεδόν κάθε χρόνο εμπνευσμένοι από αφηρημένα ή ρεαλιστικά φλοράλ, αλλά ένα πράγμα παραμένει κοινό και αυτό είναι η αγάπη τους για εποχιακά φλοράλ εμπριμέ φορέματα σε διάφορα σχέδια. Ακόμη και τα πιο απλά μοτίβα προσελκύουν τους fashionistas.

Έτσι και η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει δείξει πολλές φορές την αγάπη της για τα floral φορέματα. Σήμερα μάλιστα δημοσίευσε μια φωτογραφία στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με το πιο ωραίο μίνι φόρεμα.

Διαφήμιση

Αναλυτικότερα, η παρουσιάστρια προτίμησε ένα απαλό γκρι-μπεζ μίνι φόρεμα, με υψηλό λαιμό και μακριά μανίκια. Τα floral prints είναι μεγάλα και διάσπαρτα στο φόρεμα, ενώ η ζώνη που διαθέτει από μόνο του το φόρεμα αναδεικνύουν την μέση της και δημιουργούν μια αεράτη σιλουέτα.

Η Τσιμτσιλή συνδύασε αυτό το κομψό και ανοιξιάτικο φόρεμα με ψηλές μπεζ μπότες, λόγω του κρύου των τελευταίων ημερών. Από αξεσουάρ επέλεξε διάφορα ασημένια κοσμήματα, στα χέρια και στα αυτιά.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Κατερίνα Καινούργιου: Τα ατελείωτα πόδια της «ταρακούνησαν» το Instagram

Γουάντα Νάρα: Αλληθωρισε όλη η 11άδα της PSG με την πίσω όψη της. Πάλι σέλφι στον καθρέφτη, πάλι χωρίς ρούχα