in

Khloe Kardashian: Γυμνάζεται και δείχνει τη λεπτή της μέση και τους γλουτούς της – Δείτε βίντεο

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν σταματά να κολάζει η 37χρονη σταρ

Το γυμνασμένο, θηλυκό σώμα της παρουσίασε η Khloé Kardashian την Τετάρτη 9/3, δημοσιεύοντας βίντεο και μία σειρά φωτογραφιών στα social media.

Η 37χρονη ιδρύτρια της εταιρείας γυναικείων ενδυμάτων και υποδημάτων Good American φόρεσε ένα ροζ αθλητικό σετ, το οποίο αποτελούταν από κολάν και top, και πήγε γυμναστήριο. Εκεί όχι μόνο έκαψε πολλές θερμίδες και δυνάμωσε τους μυς της, αλλά αναστάτωσε τους άνδρες θαυμαστές της, όταν ανάρτησε βίντεο και στιγμιότυπα από την προπόνησή της.

Στην παρακάτω mirror selfie, γυρίζει πλάι, θέλοντας να αναδείξει τη λεπτή μέση της και το δυνατό της σημείο, που δεν είναι άλλο από τους γλουτούς της.

Διαφήμιση

Σε άλλα νέα, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο τελευταίο τεύχος του Variety, το οποίο κυκλοφόρησε χθες, Τετάρτη 9/3, η διάσημη Αμερικανίδα δήλωσε για εκείνη και την οικογένειά της: «Δίνουμε τόσο μεγάλο μέρος της προσωπικής μας ζωής για ψυχαγωγία. Έχουμε πάντα τις ιδιωτικές οικογενειακές μας συζητήσεις και είμαστε αρκετά προσεχτικές -εγώ και οι αδερφές μου- με το τι συμβιβαζόμαστε και με το τι όχι».

«Δεν είναι όλα τα χρήματα καλά χρήματα» πρόσθεσε.

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Δανάη Παππά: Χορεύει, φορώντας ένα key-item της άνοιξης

Η υπότροπη Έμιλι Ραταϊκόφσκι Ζμπαράλιασε το Instagram. Tόπλες ΞΑΝΑ με τα χέρια να καλύπτουν τον κουμπαρά της