in ,

Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανορεξία: Σοκάρει η εικόνα της. Πιο αδύνατη από ένα 8χρονο. Τι τρέχει;

Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανορεξία

Συνεχείς είναι το τελευταίο καιρό οι αναφορές στα social media φίλων και γνωστών της ηλιάνας Παπαγεωργίου για το πόσο πολύ έχει αδυνατίσει με αρκετούς να παροτρύνουν το μοντέλο να πάρει κάποια κιλά ή να δει μήπως χρειάζεται βοήθεια και πάσχει από νευρική ανορεξία.

Η Ηλιάνα κάνει διακοπές μαζί με την ανιψιά της κόρη της αδερφής της η οποία είναι 8 ετών δημοσίευσε μέσα από το λογαριασμό της στο instagram ένα βίντεο από το τικ τοκ με το οποίο ανιψιά η θεία χορεύουν μαζί.

Το πόσο αδύνατη είναι μπορεί να το δει κάποιος αφού μία γυναίκα 33 ετών με ύψος κοντά στο 1.76 έχει πόδια και μέση πόσο περίπου όσο ένα παιδάκι 8 ετών!

Διαφήμιση

Χαρακτηριστικό δε είναι ότι αν κάποιος πληκτρολόγησει στο google Ηλιάνα Παπαγεωργίου στις top προτεινόμενες κορυφαίες αναζητήσεις είναι η λεξη ανορεξία!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου για ανορεξία

Η ίδια είχε μιλήσει για αυτό όταν έριξε αυλαία η εκπομπή της στον Alpha:

ανορεξια ηλιαννα παπαγεωργιου

Ξέρουμε όλοι πολύ καλά πώς ήταν αυτή η χρονιά, νομίζω έχει αποτυπωθεί και πάνω στο σώμα μου. Πολλές φορές οι άνθρωποι όταν περνάμε δύσκολα, σωματοποιούμε καταστάσεις, το παθαίνουμε όλοι. Κάποιες φορές παίρνουμε μερικά κιλά και μας λένε ότι είμαστε έγκυες, άλλες φορές χάνουμε κιλά και ίσως να έχουμε ανορεξία. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε αγωνία, έχουμε άγχος, έχουμε αγάπη, προσπαθούμε, αλλά έχουμε ανθρώπους δίπλα μας που αντί να μας γυρνούν την πλάτη στα δύσκολα μας κρατάνε από το χέρι. Κι εμένα με κρατήσατε εσείς.

Δείτε τι έγραψε Ηλιάνα Παπαγεωργίου δείτε και το βίντεο

Δεν έχει κινητό, ούτε λογαριασμό στο τικ τοκ. Έχουν όμως όλοι οι φίλοι της 😅 ξέρει όλους τους χορούς του και τα τραγούδια που γίνονται viral από την εφαρμογή. Φτιάχνει βίντεο στο κινητό της μαμάς μου ως επίδοξη youtuber! Είναι 8! Μεγάλωσε μέσα στην τεχνολογία, αλλά παίζει κάθε μέρα έξω στη «γειτονιά». Κι όπως μας έλεγε η μαμά μου αν θέλεις να δοκιμάσεις κάτι καινούριο, θα με κάνει πολύ χαρούμενη αν θες να το δοκιμάσεις πρώτα μαζί μου! Κι έτσι ήταν κοντά μας με όλη τη σημασία της λέξης, ήξερε όμως και τι να προσέξει 😉 Trying to be the cool aunt λοιπόν 🥺❤️ (p.s. Έχω πάρει άδεια από την αδερφή μου από τον γαμπρό μου όχι ακόμα, τον έχω κάνει ταγκ 🤣

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση
ρασελ gntm

GNTM: Τους γλέντησε μέσα στο παιχνίδι, βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες παίρνει και εκπομπή

χαρης σιανιδης

Χάρης Σιανίδης: Υποχρεώσεις τέλος, ξεκινούν οι πραγματικές διακοπές