in

Rihanna: Η Jada Smith αποθεώνει το σέξι στυλ εγκυμοσύνης της «βασίλισσας» της μουσικής

Η Jada Pinkett Smith το έκανε πρώτη.

Η σταρ του «Girls Trip» μοιράστηκε μια παλιά φωτογραφία εγκυμοσύνης της στο Instagram τη Δευτέρα, δείχνοντας δίπλα-δίπλα την φωτογραφία της και της Rihanna. Μπορούμε να πούμε ότι και οι δύο εντυπωσιάζουν με τα διαφανή ρούχα, που αγκαλιάζουν τις φουσκωμένες κοιλίτσες τους.

«Ποιος λέει ότι δεν μπορείς να ντύνεσαι σαγηνευτικά όταν είσαι έγκυος;» είπε η ηθοποιός και παραγωγός, μοιράζοντας μια συγκινητική ανάρτηση προς τιμήν της φίλης της. «Αγαπώ την Rihanna», πρόσθεσε η Smith. «Είναι τολμηρή, αδυσώπητη, άγρια, ευγενική και σε όλα γυναίκα».

Διαφήμιση

Στη φωτογραφία, η 50χρονη πλέον φοράει ένα διάφανο φόρεμα στο κόκκινο χαλί των Grammys του 1998, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της με τον γιο της Jaden.

Η Rihanna, η οποία είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, έχει επιδείξει μια σειρά από σύνολα μητρότητας που γυρίζουν τα κεφάλια, συμπεριλαμβανομένης της διαφανούς εμφάνισης με μαύρα εσώρουχα που φόρεσε στην επίδειξη του Dior κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι, την οποία επαίνεσε η Jada.

«Αλλά όταν βάζεις λίγο makeup και λίγο κραγιόν, μεταμορφώνεσαι», είπε πρόσφατα η μέλλουσα μαμά. «Φοράς μερικά ρούχα και είναι σαν, όταν φαίνεσαι καλά, νιώθεις καλά».

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Viral Φωτογραφία: Αφήνουν παιδικά καρότσια στο σταθμό του τρένου για τις μητέρες από την Ουκρανία

Φαίη Σκορδά: Μας έφτιαξε την διάθεση φορώντας το απόλυτο χρώμα της Άνοιξης