in ,

Victoria Beckham: H νέα κολεξιόν της απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες και σώματα

Η σχεδιάστρια προσπάθησε να αναδείξει στο έπακρο το γυναικείο σώμα.

Η Victoria Beckham επιστρέφει πίσω στον χώρο της μόδας, με ακόμα μια κολεξιόν. Η κολεξιόν “VB Body” είναι σχεδιασμένη για να γίνεται ένα με το σώμα και να τονίζει τις καμπύλες.

Σε μια συνέντευξη στο στούντιο της στο Λονδίνο, η Beckham αναφέρει ότι η συλλογή επηρεάστηκε από τον χρόνο που πέρασε στη Φλόριντα, με τον σύζυγό της, David Beckham, ο οποίος κατέχει μερίδιο στην ποδοσφαιρική ομάδα Ίντερ Μαϊάμι. «Το Μαϊάμι μου άνοιξε τα μάτια στο γεγονός ότι το να δείχνεις θηλυκή και με καμπύλες είναι πολύ σημαντικό για τόσες γυναίκες».

Διαφήμιση

Οι τιμές για τη σειρά VB Body θα ξεκινούν από 90 £. «Αυτό δεν είναι ένα έργο ματαιοδοξίας και το εμπορικό δεν είναι μια βρώμικη λέξη», είπε η Beckham, τονίζοντας ότι η επιχείρηση είναι στην καλύτερη κατάσταση που ήταν ποτέ.

Η «pre-fall» συλλογή της Beckham, η οποία θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο, φέρνει πίσω το σέξι στη χαρακτηριστική της λιτή σιλουέτα. Η σχεδιάστρια προσπάθησε να αναδείξει στο έπακρο ένα ωραίο γυναικείο σώμα και μια καλή μέση. «Δεν θέλω πια να ντύνομαι μόνο άνετα ή να κρύβομαι κάτω από φαρδιά ρούχα» και αυτό είναι ένα μήνυμα για όλες τις γυναίκες.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Φωτεινή Πετρογιάννη: Απο Story έσκισε αλλά δημοσιογραφικά ανεξεταστέα

Ηλίας Ψινάκης: Αποκλεισμένος στη σπιταρόνα του ανεβάζει Video με το σκύλο και τα χιόνια στην πισίνα