in

Ριάνα: Όταν έγινε παράνυμφος στο γάμο της κολλητής και έκλεψε τις εντυπώσεις με το θεόστενο φόρεμα. Ρομαντικό και σεμνό. Φωτογραφία


Ευχάριστα μας είχε εκπλήξει πριν από μερικά χρόνια η εκκεντρική Ριάνα! Με μία εντελώς διαφορετική εμφάνιση είδαμε την τραγουδίστρια χωρίς ιδιαιτερότητες και άσεμνες πράξεις-κινήσεις.

Πότε ήταν αυτό; όταν ήταν παράνυμφος!

Διαφήμιση

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε την ποπ σταρ στο γάμο της βοηθού και κολλητής της, Τζένιφερ Μοράλες, ο οποίος έγινε στη Χονολουλού της Χαβάης.

Μάλιστα, η Ριάνα έγινε παράνυφος και έκλεψε τις εντυπώσεις με το ρομαντικό αλλά ταυτόχρονα θεόστενο φόρεμά της.

Όπως βλέπεις, φορούσε μία σατέν λιλά τουαλέτα με άνοιγμα στην πλάτη και δεν θύμιζε σε τίποτα το «κακό» κορίτσι που όλοι έχουμε γνωρίσει. Στα χέρια της κρατούσε μια λευκή ανθοδέσμη και η ίδια ήταν λες και έβγαινε από… παραμύθι!

«Δεν μπορώ να πιστέψω πως ήρθε αυτή η στιγμή! Είμαι πολύ ευτυχισμένη και περήφανη για τους φίλους μου που έγιναν ένα» έγραψε η ίδια στο Instagram, όπου ανέβασε και ενσταντανέ από το γάμο!

Ίσως ήταν και η μοναδική φορά που η Ριάνα δεν ήταν τόσο πpoκλητική οσο έχουμε συνηθίσει

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Βίκυ Κουλιανού: Η ξυπόλυτη και χωρίς φίλτρα φωτογραφία θα γεμίσει την οθόνη σου 2 μέτρα πόδια

Ελευθερία Ελευθερίου: Το φόρεμα με το σκίσιμο μέχρι τον αφαλό χωρίς εσώpoυχο διέλυσε το Instagram