in

Μάγκυ Χαραλαμπίδου: Βαθύ κάθισμα, selfie φωτογραφία με γόβες νυχτικό και ανοιχτά πόδια και η αϋπνία σου χτυπάει την πόρτα


Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου είναι από τις αγαπημένες των αναγνωστών της ενότητας των celebrity του koolnews και κάθε άρθρο που αναφέρεται σε αυτήν δέχεται χιλιάδες χτυπήματα.

DJ, ραδιοφωνική παραγωγός, παρουσιάστρια και μοντέλο έχει αφήσει το αποτύπωμα της για περισσότερο από 30 χρόνια στην Ελληνική showbiz και έχει αναθρέψει γενιές και γενιές ανδρών!

Προκλητικές εμφανίσεις στην τηλεόραση και τις δημόσιες εμφανίσεις, ακόμα πιο προκλητικές και γυμνές φωτογραφήσεις σε αντρικά περιοδικά και τολμηρά βίντεο στα social media συνθέτουν αυτό που πρεσβεύει η Μάγκυ Χαραλαμπίδου!

Διαφήμιση

Αν ετοιμάζεσαι για ύπνο, καλό είναι να μη συνεχίσεις στην ανάγνωση του άρθρου, καθώς ακολουθούν φωτογραφίες με τη Μάγκυ Χαραλαμπίδου να σελφάρει όλο νόημα!

Η γόβα 12ποντη, το βλέμμα όλο νόημα, το νυχτικό κοντό και τραβηγμένο πάνω.

Εμείς προειδοποιήσαμεε και για την αϋπνία που χτύπα την πόρτα, ευθύνη δε φέρουμε

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Σάλμα Χάγιεκ: Προτάσσει στήθος της σε άσπρο και μαυρο, “κάνει καμπακ” και τα πετάει

Καρίνα Τζέλινεκ: Σε στάση μπρούμυτα με μπραζίλιαν μαγιό παίζει επικίνδυνα παιχνίδια στην παραλία