in

Βίκυ Κάβουρα: Σέξι και απελευθερωμένη, φοράει το μαγιό της και το ζει σε πισίνα

Δες τη φωτογραφία της όμορφης επιχειρηματίας-ηθοποιού στο Instagram

Εντυπωσιακή, χαμογελαστή και ναζιάρα, η Βίκυ Καβούρα κερδίζει εύκολα την προσοχή του ανδρικού πληθυσμού. Τώρα, δε, που καλοκαιριάζει, όλο και πιο συχνές είναι οι αναρτήσεις της στο Instagram με μαγιό. Και αυτό γιατί η 33χρονη καλλονή, πέρα από την ενασχόλησή της με την υποκριτική, έχει ιδρύσει τη δική της εταιρεία γυναικείων ενδυμάτων, εσωρούχων και μαγιό. Πολλά από τα ρούχα του brand της, λοιπόν, τα διαφημίζει ή ίδια, φορώντας τα, ποζάροντας μπροστά στον φωτογραφικό και αναρτώντας τις σχετικές φωτογραφίες στο λογαριασμό της στο Instagram. Άλλωστε διαθέτει όλο το πακέτο μοντέλου!

Έτσι έπραξε και το μεσημέρι της Παρασκευής 13/5, αναστατώνοντας τους χιλιάδες followers της. Όπως μπορείς να δεις παρακάτω, στη φωτογραφία που μοιράστηκε μαζί τους, η ίδια είναι… σκέτος πειρασμός και το τοπίο γύρω της παραμυθένιο. Το μαύρο, ολόσωμο μπικίνι, με τη λωρίδα στην κοιλιά, αναδεικνύει το ντεκολτέ και τη λεπτή μέση της, ενώ η -πιθανότατα τεχνητή- πισίνα, η οποία απλώνεται πίσω της, μας προσκαλεί να πάμε να δροσιστούμε.

Δείχνοντας αδιάφορη για το φωτογραφικό φακό και όσους τυχόν βρίσκονται γύρω της, η Βίκυ Κάβουρα στρέφει το πρόσωπό της προς την άλλη πλευρά και το βλέμμα της στο έδαφος, ενώ τη θηλυκότητά της αποθεώνουν τα πλούσια μαλλιά της, τα οποία πέφτουν κυματιστά στην πλάτη της. Άνετη και απελευθερωμένη, η Βίκυ Κάβουρα τρελαίνει τους άνδρες θαυμαστές της και το απολαμβάνει.

Διαφήμιση

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Λευτέρης Πανταζής: Ο λόγος που είπε «όχι» στην πρόταση που δέχτηκε για το Asia Express και το τραγούδι που αφιερώνει σε όλα τα «μωρά»

Γενέθλια έχει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου – Έτσι και αγαπησιάρικα του ευχήθηκε η σύντροφός του, Ιωάννα Τούνη