in

Ρία Αντωνίου: Νέες ακυκλοφόρητες φωτογραφίες από το αρχείο του Koolnews

Η Ρία Αντωνίου, μια από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες που έχουν κάνει καριέρα στον χώρο του modeling, έρχεται να μας καθηλώσει με νέες φωτογραφίες που έχει στο αρχείο του το KoolNews.

Το ελληνικό αίμα βράζει! Και με αυτό το κορμί δεν θα γινόταν διαφορετικά. Η Ρία Αντωνίου μπορεί να έριξε μαύρη πέτρα πίσω της αλλά φροντίζει να ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους για το που βρίσκεται και το τι κάνει!

Διαφήμιση

Την τελευταία εβδομάδα, μάλιστα, έχει γίνει ιδιαίτερα αποκαλυπτική στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας φωτογραφίες που βάζουν φωτιά.

Στο Koolnews όμως έχουμε κάτι ακόμα καλύτερο: Πρόκειται για δύο ακυκλοφόρητες φωτογραφίες που δείχνουν μια άλλη πλευρά της Ρίας, πιο άγρια, πιο τολμηρή, αλλά πάντα εξαιρετικά γοητευτική

Στο πρώτο ενσταντανέ, που θα δεις, εμφανίζεται με αισθησιακό φόρεμα ξαπλωμένη στο κρεβάτι να κάνει νάζια. Όσον αφορά στο δεύτερο; Τα λόγια είναι περιττά με την καλλονή να εμφανίζεται ολόγυμνη στο μπάνιο. Τα συμπεράσματα… δικά σου!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Ζάιρα Νάρα: Διέλυσε τον αντγωνισμό και έκλεψε τις εντυπώσεις στο φεστιβάλ των Καννών 2023 με το κατακόκκινο tοp της

10 λόγοι για να μην σηκωθείς από το κρεβάτι