in

Ρία Αντωνίου: Κόλλησε το μπραζίλιαν μαγιό και τα oπίσθια της σε μοντέλο και του ξεσηκώθηκε το… είναι του! Φωτογραφία

Έχει γραφτεί άπειρες φορές, αλλά ακόμα μία δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Επανάληψη μήτηρ μαθήσεως και εμπεδώσεως.

Με την πρώτη φορά ακούς, με τη δεύτερη μαθαίνεις και με την τρίτη εμπεδώνεις. Όλη αυτή η αμπελοφιλοσοφία προς τι, θα αναρωτιέστε.

Διαφήμιση

Η Ρία Αντωνίου είναι ένας επαρκής λόγος για να λέμε αλλ’ αντ’ άλλα της Παρασκευής το γάλα. Πόσο μάλλον όταν μας δείχνει τα oπίσθια της που είναι τα καλύτερα που έχουμε δει σε κορμί Ελληνίδας και μας έχουν οδηγήσει σε τέτοια επανάληψη λόγων.

Η Ρία εδώ και μερικούς μήνες βολοδέρνει στη Λατινιή Αμερική και πιο συγκεκριμένα στην Κολομβία, όπου έχει συμμετάσχει σε διάφορα φωτογραφικά πρότζεκτ τον τελευταίο καιρό.

Στο πιο πρόσφατο την βλέπουμε με έναν άντρα να διαφημίζει πιθανότατα εσώpoουχα, φορώντας ένα μπραζίλιαν, το οποίο δίνει στα oπίσθια της όλο το χώρο που χρειάζονται για να τραβήξουν όλα τα βλέμματα πάνω τους. Τόσο σφριγηλά και ζουμερά οπίσθια δεν έχουμε ξαναδεί σε Ελληνίδα. Μπράβο στη Ρία.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης η Ρία Αντωνίου ήρθε τόσο κοντά με τον παρτενέρ της… Λίγο τον ακούμπησε και η χαρά του φάνηκε.

Δες τη φωτογραφία

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Ρούλα Ρέβη: Έξαλλη πόσταρε φωτογραφία από την ταυτότητά της. Πόσο ετών είναι τελικά; Ποια η διαφορά με τον Αποστόλη Τότσικα

Viral Βίντεο: Αετός κάνει επίθεση σε μικρή λεοπάρδαλη αλλά… πληρώνει το τίμημα από τη μητέρα